موسسه حقوقی بین المللی دادگران حق و عدالت

ویزای دانش آموزی کانادا

ویزای دانش آموزی کانادا، ویژه افراد سنین مدرسه است که قصد دارند تحصیلات خود را در کانادا ادامه دهند. البته لازم است که والدین این دانش آموزان، جزئیات دقیقی را درباره شرایط اخذ ویزای دانش آموزی کانادا، مدارک و هزینه‌های آن بدانند. پس اگر شما هم فکر می‌کنید، تحصیل در کشور کانادا، یکی از راه‌های پیشرفت و شکوفایی فرزندتان است، مطالعه ادامه این مطلب را از دست ندهید. کشور کانادا به دلیل مهاجرپذیر بودن و امکانات گسترده‌ای که در اختیار دانش آموزان و دانشجویان قرار می‌دهد، در این زمینه بسیار پرطرفدار است. به همین دلیل بسیاری از خانواده‌ها به دنبال این موضوع هستند تا از همان کودکی برای فرزند خود، ویزای دانش آموزی کانادا را تهیه کنند تا بتوانند آینده روشنی را برای فرزندشان رقم بزنند. پس با ما همراه باشید…

ویزای دانش آموزی کانادا

چه کسی واجد شرایط ویزای دانش آموزی کانادا است؟

هرکسی که بخواهد در کانادا تحصیل کرده و هنوز به سن قانونی نرسیده باشد، می‌تواند از این امکان برای ادامه تحصیل در این کشور استفاده کند.

کودکان و نوجوانان زیر سن قانونی می‌توانند برای تحصیل در مقاطع مختلف ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم از ویزای دانش آموزی کانادا استفاده کنند. البته باید بدانید که در استان‌های مختلف کانادا تعاریف مختلفی برای سن قانونی وجود دارد.

در برخی از استان‌ها مانند آلبرتا، انتاریو، کبک و ساساکاچوان سن قانونی همان 18 سال تعریف می‌شود. اما استان‌های نیوبرانزویک، نیوفاندلند، نوا اسکوشیا و بریتیش کلمبیا، این سن را تا 19 سال افزایش داده‌اند.

نکته قابل‌توجه دیگر این است که افرادی که با طی مراحل گرفتن ویزای دانش آموزی کانادا موفق به دریافت ویزای دانش آموزی شده‌اند، باید مجوز تحصیل را هم دریافت کنند تا بتوانند در کانادا به‌عنوان دانش‌آموز مشغول به تحصیل شوند.

این مجوز درواقع اجازه‌نامه‌ای است که مهاجران می‌توانند با داشتن آن در تمامی موسسات معتبر بین‌المللی در کانادا تحصیل کنند.

بنابراین اگر خواهان تحصیل در کانادا به‌عنوان دانش‌آموز هستید، باید علاوه بر ویزای دانش آموزی کانادا، مجوز تحصیل را نیز دریافت کنید. چراکه یکی از این دو مجوز ورود شما به کانادا بوده و دیگری مجوز ورودتان به مراکز تحصیلی مرتبط است.

حتما بخوانید:
تحصیل در کانادا

ویژگی‌های کلی ویزای دانش آموزی کانادا

مدت‌زمان مجاز برای استفاده از ویزای دانش آموزی کانادا بستگی به زمان تحصیل و مقطع تحصیلی دارد.

معمولا در صورت وجود نداشتن مشکل در مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای دانش آموزی در کانادا، سه ماه طول می‌کشد تا این ویزا برای فرزند شما صادر شود.

نکته مهم درباره ویزای دانش آموزی این است که محدودیتی در ورود به کانادا و خروج از آن برای شما وجود نخواهد داشت. درنتیجه می‌توانید هر زمان که بخواهید از این کشور خارج شده و دوباره به آن برگردید.

البته این نوع ویزا تنها تا پایان مقطع تحصیلی معتبر است و پس‌ازآن باید متناسب با سن و شرایط برای دریافت دیگر انواع ویزاها اقدام نمایید.

 

مقاطع تحصیلی در کانادا برای دانش آموزان

سیستم آموزشی کانادا نیز همانند ایران دارای 12 پایه تحصیلی تا رسیدن به سن کالج یا دانشگاه است. دانش آموزان از سن 5 سالگی می‌توانند وارد مقطع ابتدایی شوند و تا حدود 10 سالگی در این مقطع درس خواهند خواند.

پس‌ازآن اصطلاحا مقطع راهنمایی یا میانی آغاز می‌شود. کودکان و نوجوانان 10 تا 14 ساله در این مقطع باید پایه‌های پنجم تا هشتم را بگذرانند. پس‌ازآن نیز یک دوره 4 ساله پایانی وجود دارد که تا سن 18 سالگی به طول می‌انجامد.

در این مقاطع گذراندن برخی از دروس مانند زبان‌آموزی، ریاضیات، تربیت‌بدنی، هنر و مطالعات اجتماعی ضروری است.

همچنین در پایان دوره تحصیلی دانش آموزان مهارت‌های مختلفی را مانند برقراری ارتباط، توانایی حل مسئله، کار با فناوری‌های مختلف و برخورد با آن‌ها و روابط انسانی را خواهند آموخت.

آیا امکان دریافت ویزای همراه دانش آموزی کانادا وجود دارد؟

یکی از نگرانی‌های اصلی پدر و مادرها این است که نمی‌توانند فرزند خود را در هر سنی که باشد، به‌تنهایی به کشوری در آن سر دنیا بفرستند.

به همین دلیل معمولا یکی از نخستین سوالاتی که درباره شرایط ویزای دانش آموزی پرسیده می‌شود، این است که آیا امکان دریافت ویزای همراه دانش آموزی کانادا نیز وجود دارد؟

خوشبختانه پاسخ این سوال مثبت است و شما هم می‌توانید به‌عنوان همراه با فرزند خود وارد کانادا شده و تا پایان مدت‌زمان تحصیل او، در این کشور زندگی کنید.

بنابراین دیگر نیازی نیست که برای اسکان فرزندتان یا نظارت بر شرایط تحصیلی او نگران باشید.


برای دریافت ویزای همراه دانش آموزی کانادا، یک راه نسبتا آسان و خوب وجود دارد و آن هم دریافت ویزای توریستی کانادا برای همراهی با دانش‌آموز است.

 

این نوع از ویزا درواقع برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند به‌صورت موقت در کانادا اقامت داشته باشند. اعتبار این ویزا بسته به شرایط سنی و تحصیلی فرزند، از 6 ماه تا 5 سال متفاوت است.

امکان دیگری نیز برای والدین فراهم شده است که می‌توانند در صورت عدم دریافت ویزای همراه دانش آموزی کانادا از آن استفاده کنند. جزئیات کامل را در ویزای همراه کانادا بخوانید.

در این روش شما می‌توانید یک خانواده مورداطمینان را در کانادا پیدا کرده و فرزند خود را به او بسپارید. زندگی دانش‌آموز خارجی با یک خانواده بومی کانادایی را در اصطلاح هوم استی یا HomeStay می‌نامند.

در این روش فرزند شما به خانواده‌ای سپرده می‌شود که برای این کار مجوز رسمی دریافت کرده‌اند. این خانواده وظیفه دارند که به فرزند شما یک اتاق مستقل اختصاص داده و 3 وعده غذایی به او بدهند.

علاوه بر این، تامین نیازهای تحصیلی و عاطفی فرزند شما نیز بر عهده این خانواده قرار خواهد گرفت.

استفاده از این روش برای کسانی مناسب است که تمکن مالی برای ویزای دانش آموزی در کانادا ندارند و درعین‌حال می‌خواهند که خیالشان از بابت خوب بودن شرایط زندگی فرزندشان در این کشور آسوده باشد.

به‌علاوه فرزند شما می‌تواند از این طریق زبان انگلیسی یا فرانسوی خود را تقویت کرده و با فرهنگ خانواده‌های کانادایی آشنا شود.

ویزای گاردین کانادا

ویزای گاردین کانادا چیست؟

ویزای گاردین کانادا Guardian Visa یکی از انواع ویزای همراه دانش آموزی کانادا است. ویزای گاردین همان ویزای توریستی است که والدین دانش آموزان می‌توانند از آن برای همراهی فرزند خود در کشور کانادا استفاده کنند.

درخواست برای صدور این نوع ویزا هم‌زمان با ویزای دانش آموزی کانادا ارسال می‌شود. این نوع ویزا درواقع به قیم دانش‌آموز داده می‌شود و معمولا برای یکی از اعضای خانواده صادر خواهد شد.

یکی از مهم‌ترین شرایط ویزای گاردین کانادا این است که تنها یکی از والدین می‌توانند برای دریافت آن اقدام کنند. البته این در صورتی است که هیچ‌یک از پدر و مادر ویزای کار یا تحصیل را در کانادا نداشته باشند.

اگر یکی از والدین این ویزا را برای کانادا دریافت کنند، طرف دیگر می‌تواند از طریق ویزای توریستی برای اقامت کانادا اقدام کند.

یکی دیگر از مهم‌ترین شرایط ویزای گاردین کانادا این است که شخصی که به‌عنوان همراه دانش‌آموز ویزای گاردین کانادا یا ویزای همراه دانش آموزی کانادا را دریافت می‌کند، باید تمامی هزینه‌های دانش‌آموز را در این کشور بپردازد.

بنابراین طبیعی است که موجودی حساب مالی این شخص کنترل شود.


شخصی که با ویزای گاردین کانادا به‌عنوان همراه دانش‌آموز به کانادا می‌رود، اجازه کار در این کشور را ندارد.

 

تنها در صورتی اجازه کار برای این شخص صادر خواهد شد که یک پیشنهاد کاری از شرکت دریافت کرده و کارفرما به‌طور شخصی مجوزهای لازم را دریافت کند.

همچنین مدارک مالی که توسط این شخص به اداره مهاجرت کانادا ارائه می‌شوند، بسیار مفصل‌تر از مدارکی هستند که برای دریافت یک ویزای توریستی ساده موردنیاز است.

 

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم کافیست فرم مشاوره را پر کنید

 

شرایط ویزای دانش آموزی کانادا چیست؟

شرایط ویزای دانش آموزی در کانادا شاید به نظر کمی دشوار برسد.

اما اگر برای این کار از طریق یک سازمان معتبر مهاجرتی اقدام کنید، می‌توانید در مدت‌زمان کوتاهی با طی مراحل گرفتن ویزای دانش آموزی کانادا این ویزا را برای فرزند خود دریافت کنید.

البته می‌توانید به‌طور هم‌زمان نیز ویزای توریستی را برای خودتان به‌عنوان همراه دریافت کنید.

اداره مهاجرت کانادا معمولا سخت‌گیری زیادی در رابطه با شرایط ویزای دانش آموزی کانادا دارد. زیرا این نوع ویزا بلندمدت است.

به همین دلیل شما باید برای اقدام به اخذ این نوع ویزا، تمامی شرایط زیر را فراهم کنید:

  • فرزند شما باید بیشتر از 4 سال سن داشته باشد.
  • شما باید از مدرسه‌ای که مهر تایید اداره مهاجرت کانادا را دارد، برای فرزند خود پذیرش بگیرید. نامه پذیرش از این مدرسه، یکی از مهم‌ترین شروط در صدور ویزای دانش آموزی کانادا است.
  • شما باید مدارک بانکی را ارائه دهید که نشان می‌دهند شما تمکن مالی برای ویزای دانش آموزی در کانادا را دارید. در این مدارک باید به اداره مهاجرت کانادا ثابت کند که شما مشکلی ازنظر پرداخت شهریه مدرسه ندارید و می‌توانید مخارج زندگی فرزندتان را برای یک سال تحصیلی به‌طور کامل پرداخت کنید.
  • اگر فرزند شما در حال حاضر مشغول به تحصیل در یکی از مدارس ایران است، باید یک معرفی‌نامه از مدیر مدرسه دریافت کنید. همچنین باید سوابق تحصیلی او را در قالب برگه‌ای با عنوان گزارش تحصیلی و ریزنمرات دو سال آخر را به اداره مهاجرت کانادا ارسال کنید.
  • درنهایت باید شخصی را در کشور کانادا به‌عنوان قیم یا سرپرست فرزند خود معرفی کنید. این شخص باید مورد تایید اداره مهاجرت کانادا باشد که به‌عنوان Custodian شناخته می‌شود. قیم باید از میان شهروندان کانادا و یا افرادی که دارای اقامت دائمی هستند، انتخاب شود.

برای دریافت ویزای دانش آموزی کانادا چه مدارکی لازم است؟

پس‌ازاینکه همه شرایط لازم را برای دریافت ویزای دانش آموزی کانادا مهیا کردید، باید مدارک لازم را برای این کار فراهم کنید.

دریافت نامه پذیرش تحصیلی از مدارس معتبر این کشور، یکی از مهم‌ترین مدارک لازم برای ویزای دانش آموزی کانادا است. علاوه بر این مدارکی که نشان‌دهنده تمکن مالی برای ویزای دانش آموزی کانادا باشند هم بسیار اهمیت دارند.

این موردی است که حتی بیش از نامه پذیرش مدرسه، توسط افسر مهاجرت موردبررسی قرار می‌گیرد.

در ادامه چک لیستی را برای شما فراهم کرده‌ایم تا بتوانید در زمان آماده کردن پوشه مدارک لازم برای ویزای دانش آموزی کانادا، مطابق آن پیش رفته و هیچ گزینه‌ای را فراموش نکنید:

  • نامه پذیرش تحصیلی مدارس معتبر در کانادا یا Admission Letter
  • فرم‌هایی که برای تقاضای دریافت ویزا پر کرده‌اید. فرم ویزای تحصیلی، فرم اقامت موقت و فرم اطلاعات خانوادگی ازجمله مهم‌ترین فرم‌هایی هستند که باید در این مرحله آماده کنید.
  • نامه‌های بانکی مربوط به چهار ماه اخیر که نشان‌دهنده تمکن مالی سرپرست مالی او در این مدت است. این نامه‌ها نشان می‌دهند که شما می‌توانید فرزند خود را در زمان تحصیل و ازنظر مالی به‌طور کامل پشتیبانی کنید.
  • اسکن صفحه نخست پاسپورت دانش‌آموز و صفحات دارای مهر ویزا.
  • اصل شناسنامه دانش‌آموز و ترجمه آن.
  • فیش‌های واریز هزینه‌های موردنیاز برای بررسی مدارک و صدور ویزا.
  • دو قطعه عکس با اندازه 3.5 در 4.5 سانتی‌متر.
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموز، شامل ریزنمرات دو سال اخیر تحصیل و نامه از مدیر مدرسه.
  • استادی پلن کانادا.
  • فرم درخواست صدور مجوز تحصیل موردنیاز برای دریافت ویزا.
  • نامه مربوط به سابقه و بیمه کاری.

هزینه ویزای دانش آموزی کانادا

هزینه ویزای دانش آموزی کانادا

احتمالا تا این‌جا سوال‌هایی درباره هزینه ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا در ذهن شما شکل‌گرفته است.

شاید ساده‌ترین راه برای پیدا کردن پاسخ سوال‌هایی از این قبیل این باشد که پیش از اقدام برای دریافت پذیرش و ویزا، هزینه‌های تحصیل در مدرسه موردنظر را بررسی کنید.

شهریه‌ای که شما پرداخت می‌کنید، بسته به نوع مدرسه‌ای که انتخاب کرده‌اید متفاوت خواهد بود.

اما اگر بخواهیم هزینه تحصیل در کانادا را به‌طور متوسط بیان کنیم، می‌توانیم بگوییم این هزینه در سال 2021 بین 12 تا 30 هزار دلار متفاوت بوده است.

این رقمی است که به‌طور میانگین باید برای تحصیل و زندگی یک دانش‌آموز به مدت یک سال در کانادا پرداخته شود.

اما اگر می‌خواهید فرزند خود را به مدارس غیردولتی و خصوصی در این کشور بسپارید، باید سالانه چیزی در حدود 30 تا 45 هزار دلار را پرداخت کنید.

اما این تنها هزینه ویزای دانش آموزی کانادا نیست که شما باید برای تامین آن فکر کنید. صدور این ویزا نیز خود هزینه‌هایی دارد که عوامل مختلفی در آن دخیل هستند.

از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در هزینه ویزای دانش آموزی کانادا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هزینه درخواست مجوز تحصیل در کانادا:

برای درخواست مجوز تحصیل در کانادا که یکی از اصلی‌ترین شرایط ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا است، باید چیزی در حدود 150 دلار بپردازید.

این هزینه درواقع هزینه اولیه برای صدور این مجوز است. یک مجوز تحصیلی حدود یک سال اعتبار دارد. پس از طی شدن این مدت شما باید 350 دلار دیگر بپردازید.

200 دلار از این هزینه صرف حفظ وضعیت تحصیلی فرزند شما شده و 150 دلار باقیمانده، برای صدور ویزای جدید مصرف می‌شود.

  • هزینه بیومتریک:

منظور از هزینه بیومتریک، ارائه مشخصات هویتی است. برای ارائه این نوع مشخصات مراکزی با عنوان مراکز دریافت بیومتریک وجود دارند که می‌توانید این مشخصات را از طریق آن‌ها دریافت کنید.

دریافت مشخصات بیومتریک برای هر نفر حدود 85 دلار هزینه دارد. اما ازآنجاکه چنین مراکزی در حال حاضر در ایران فعال نیستند، باید هزینه مسافرت به کشورهای همسایه و دریافت این مشخصات از طریق را هم به این مقدار اضافه کنید.

البته ممکن است در مواردی ارائه این نوع مشخصات از مدارک موردنیاز برای ویزای دانش آموزی کانادا نباشد. به همین دلیل پیش از اینکه وقت و هزینه خود را تلف کنید، باید از لزوم انجام این کار مطمئن شوید.

  • هزینه ارائه درخواست پذیرش:

همان‌طور که گفتیم یکی از مدارک موردنیاز برای ویزای دانش آموزی کانادا، ارائه نامه پذیرش از یک مدرسه معتبر در این کشور است.

واضح است که دریافت این نامه نیز هزینه‌های خاص خود را دارد که شما باید آن را به فهرست هزینه‌های خود اضافه کنید. هزینه درخواست پذیرش بسته به مدرسه‌ای که انتخاب می‌کنید، متفاوت خواهد بود. به‌علاوه ملیت متقاضی نیز در این هزینه تاثیرگذار است.

  • هزینه بیمه:

یکی از هزینه‌های اجباری که باید برای تحصیل فرزند خود در کانادا بپردازید، هزینه بیمه است.

بیمه یک دانش‌آموز در هر سال حدود 600 دلار هزینه برمی‌دارد. بنابراین این مقدار را نیز به هزینه ویزای دانش آموزی کانادا اضافه کنید.

  • هزینه معاینه پزشکی:

این هزینه در صورتی به فهرست مخارج شما اضافه می‌شود که دوره آموزشی بیش از شش ماه به طول انجامد.

در این حالت اداره مهاجرت کانادا، کشورهایی را که در یک سال پیش در آن‌ها اقامت داشته‌اید بررسی می‌کند. سپس به شما اعلام خواهد شد که آیا نیاز به انجام معاینات پزشکی دارید یا نه.

معمولا خانواده‌هایی که در یک سال اخیر در ایران به سر برده‌اند، از این نظر مشکلی نخواهند داشت و نیازی نیست که این هزینه را بپردازند.

مراحل اخذ ویزای دانش آموزی کانادا

مراحل گرفتن ویزای دانش آموزی کانادا

حال که درباره هزینه ویزای دانش آموزی کانادا، شرایط و مدارک موردنیاز برای ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا صحبت کردیم، نوبت به آن رسیده که مراحل گرفتن ویزای دانش آموزی کانادا را نیز برای شما به‌صورت تیتروار بیان کنیم.

به‌این‌ترتیب شما می‌توانید پله‌پله این مراحل را پشت سر بگذارید و درنتیجه دردسر کمتری را برای دریافت ویزای دانش آموزی به جان بخرید. دریافت این ویزا از دو طریق آنلاین و کاغذی امکان‌پذیر است.

برای حالت آنلاین باید به وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کنید. در حالت کاغذی نیز باید فرم‌ها را از این وب‌سایت دریافت کرده و پس از پر کردن، آن‌ها را به یکی از مراکز درخواست ویزای کانادا VAC (Visa application centres) تحویل دهید.


مراکز درخواست ویزای کانادا VAC (Visa application centres) در ایران وجود ندارند. بنابراین اگر این شیوه را برای دریافت ویزای دانش آموزی کانادا انتخاب کردید، باید به امارات یا ترکیه سفر کنید.

 

البته احتمالا برای انجام آزمایش‌های بیومتریک و انجام مراحل چهره‌نگاری و انگشت‌نگاری ناچار به سفر به این کشورها خواهید شد.

بنابراین اگر فرزند شما بالای 14 سال است و خودتان نیز می‌خواهید به‌عنوان همراه با او سفر کنید، باید بار سفر را برای رفتن به ترکیه یا امارات ببندید.

هرچند برای گرفتن ویزای دانش آموزی کانادا نیازی به اصل پاسپورت نیست، اما هنگام مراجعه به اداره VAC باید آن را به همراه خود داشته باشید.

مراحل گرفتن ویزای دانش آموزی کانادا را به ترتیب در ادامه برای شما آورده‌ایم تا بتوانید از آن به‌عنوان یک راهنمای مسیر استفاده کنید:

  • آماده‌سازی مدارک:

زمانی که همه مدارک لازم را آماده کردید، باید مطمئن شوید که همه آن‌ها به انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شده باشند.

البته علاوه بر مدارک گفته‌شده باید به خاطر داشته باشید که مدارک موردنیاز برای مرکز آموزشی مدنظر خود را نیز کنترل کنید.

برخی از این مراکز از شما می‌خواهند که مدرک زبان یا یک رزومه تحصیلی قوی را برای برخی دوره‌های خاص ارائه دهید.

  • آماده‌سازی فرم‌های درخواست ویزا:

پس‌ازاینکه مدارک خود را آماده کرده و از طریق وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا، درخواست خود را ارائه دادید، باید فرم‌های لازم را پر کنید. این فرم‌ها پس از بارگذاری مدارک لازم در اختیار شما قرار می‌گیرند.

در پر کردن فرم‌ها صداقت داشته باشید و هیچ گزینه‌ای را خالی رها نکنید. به‌جای خالی گذاشتن سطرهایی که به شما مربوط نیستند، بهتر است از عبارت NA استفاده کنید.

  • پرداخت هزینه ویزای دانش آموزی کانادا:

در این مرحله باید هزینه‌هایی را پرداخت کنید که مربوط به دولت کانادا می‌شوند. این هزینه‌ها به‌صورت اینترنتی پرداخت می‌شوند.

بنابراین پس از پرداخت آن‌ها باید پرینت رسید پرداخت را نزد خود نگه دارید. بهتر است از این رسید دو نسخه تهیه کنید.

یکی از نسخه‌ها باید به همراه مدارک لازم برای ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا تحویل داده شود. نسخه دیگر را هم نزد خود نگه دارید.

نکته قابل‌توجه این است که چه درخواست شما پذیرفته شود و چه رد شود، هیچ‌یک از هزینه‌های پرداختی در این مرحله به شما بازنخواهد گشت.

  • بررسی درخواست:

در این مرحله تقریبا همه مراحل گرفتن ویزای دانش آموزی کانادا در مورد شما و کاری که شما باید انجام دهید، به پایان رسیده است.

حالا نوبت اداره مهاجرت کانادا است که فرم‌ها، رسیدهای پرداخت و مدارک را کنترل کند.

نکته مهم اینجا است که فرایند بررسی درخواست شما و ارائه نتیجه قطعی زمانی آغاز خواهد شد که اداره مهاجرت کانادا از تکمیل بودن همه مدارک و فرم‌ها مطمئن شود.

اگر درخواست شما رد شود، تنها نامه‌ای از علت رد درخواست دریافت خواهید کرد و مدارک شما به شما بازگردانده نمی‌شوند.

در صورت پذیرش درخواست صدور ویزای دانش آموزی کانادا نیز، معرفی‌نامه‌ای برای تایید ویزا در اختیار شما قرار خواهد گرفت. ارائه این معرفی‌نامه در زمان ورود به کانادا الزامی است.

نکته مهم اینجا است که تصمیم قطعی برای صدور ویزای تحصیلی شما زمانی گرفته خواهد شد که وارد کانادا شده و معرفی‌نامه را ارائه دهید.

حتما بخوانید:
ویزای تحصیلی کانادا

نتیجه‌گیری

یکی از رویاهایی که هر پدر و مادری برای فرزند خود در سر می‌پروراند، زندگی و تحصیل با بهترین شرایط و امکانات است.

کانادا یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت و تحصیل برای دانش‌آموزان و دانشجویان است. به همین دلیل استفاده از ویزای دانش آموزی کانادا یک راه‌حل بسیار خوب برای تحصیل فرزند شما در یک شرایط ایده آل است.

همانطور که در این مقاله خواندیم یکی از شرایط ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا این است که فرزند شما بیشتر از 4 سال سن داشته و در عین حال زیر سن قانونی تعریف‌شده در ایالت موردنظر باشد.

همچنین باید بتوانید از یکی از موسسات آموزشی معتبر در کانادا برای فرزند خود مجوز تحصیل را دریافت کنید.

در کنار این‌ها کانادا امکان دریافت ویزای همراه دانش آموزی کانادا را برای یکی از والدین فراهم کرده است. اما اگر چنین امکانی برای شما وجود ندارد، می‌توانید از حالت Homestay نیز برای فرزند خود استفاده کنید.

اگر نگران این موضوع هستید که آیا تمکن مالی برای ویزای دانش آموزی در کانادا دارید یا نه، باید بدانید که هزینه ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا برای تحصیل در یک مدرسه کاملا معمولی چیزی بیش از هزار دلار به صورت ماهانه در سال 2021 برآورد شده است.

بنابراین برای گرفتن ویزای تحصیلی دانش آموزی علاوه بر آماده کردن همه مدارک و پیمودن همه مراحل باید جیب نسبتا پرپولی نیز داشته باشید.

سوالات متداول:

اگر به هر دلیلی نمی‌توانید به همراه فرزند خود به کانادا بروید، می‌توانید مدرسه‌ای را انتخاب کنید که در ازای دریافت هزینه اضافه‌تر اسکان و مراقبت از فرزند شما را بر عهده خواهد گرفت.
اما گزینه بهتر این است که فرزند خود را به یک خانواده کانادایی بسپارید. در این حالت باید در زمان دریافت مجوز تحصیل، بر روی گزینه قیم قانونی در خدمات پذیرش کلیک کنید.
همچنین می‌توانید به‌صورت شخصی و با دریافت فرم حضانت از سایت Canada.ca این فرانید را تکمیل کنید. در این صورت باید قیم قانونی در کانادا این فرم را به‌صورت محضری امضا کند. شما نیز باید در کشور خودتان فرم را امضا کرده و در دفتر ثبت اسناد رسمی به ثبت برسانید.
این ویزا علاوه بر مدت‌زمان تحصیل دانش‌آموز، 90 روز دیگر نیز اعتبار دارد. در این 90 روز دانش‌آموز فرصت دارد که ویزای خود را تمدید کرده و یا کارهای خود را برای خروج از کانادا سروسامان دهد.
درصورتی‌که تمامی فرم‌ها و مدارک کامل باشند، نتیجه پس از 15 هفته به متقاضیان ایرانی اعلام خواهد شد. این زمانی است که بررسی مدارک در اداره مهاجرت کانادا طول خواهد کشید. بنابراین باید به این زمان، مدت‌زمان لازم برای ارسال پرونده از کنسولگری را نیز اضافه کنید.

مهم ترین دلایل:

  • کامل نبودم مدارک و فرم ها
  • نداشتن تمکن مالی
  • گپ تحصیلی بین مقاطع تحصیلی
  • عدم تطابق میان رشته‌های تحصیلی
  • انگیزه تحصیلی نامشخص و عدم کسب رضایت دولت کانادا برای تحصیل
  • پذیرش گرفتن از موسسات آموزشی که در فهرست DLI قرار ندارند. (DLI چیست)
guest
10 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها