موسسه حقوقی بین المللی دادگران حق و عدالت

ارزان ترین کشور برای تحصیل

ارزان ترین کشور برای تحصیل

تقریباً همه دانشجویان قصد دارند که با کم‌ترین هزینه، با دریافت بورسیه و در بهترین دانشگاه‌های جهان درس بخوانند. اما بسیاری از آن‌ها به دلیل محدودیت‌های مالی و هزینه‌های سرسام‌آور، از ادامه تحصیل انصراف می‌دهند. با این حال، چندین کشور وجود دارند که جزو ارزان ترین کشور ها برای تحصیل محسوب می‌شوند. این کشورها از جمله آلمان، مالزی، هند، کانادا و نروژ به دلیل ارائه بورسیه‌های تحصیلی و شهریه‌های بسیار کم، جزو ارزان‌ترین‌ها هستند.

با توجه به این نکات، در این مطلب از پارسی کانادا پاسخ می‌دهیم که ارزان ترین کشور برای تحصیل کجا است؟ همچنین، به این موضوع اشاره می‌کنیم که معیارهای انتخاب کشور ارزان برای تحصیل کدام‌اند و چگونه باید تصمیم گرفت. برای دریافت مشاوره تخصصی در زمینه مهاجرت تحصیلی، کافی است که فرم مشاوره زیر را تکمیل کنید!

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.

فیلد های "*" اجباری هستند

معیارهای انتخاب ارزان ترین کشور برای تحصیل

هزینه شهریه یا مخارج زندگی، تنها فاکتورهای مهم برای انتخاب ارزان ترین کشور برای تحصیل نیستند. باید به مجموعه‌ای از معیارهای مهم دقت کنید که هر کدام روی زندگی و ادامه تحصیل‌تان تأثیر می‌گذارد. این معیارهای مهم و سرنوشت‌ساز عبارت‌اند از:

paid

شهریه: شهریه به‌عنوان مهم‌ترین هزینه مستقیم در ادامه تحصیل، در هر کشوری تفاوت دارد. مثلاً تحصیل در دانشگاه‌های نروژ برای دانشجویان بین‌المللی رایگان است. در حالی که شهریه سالانه دانشگاه‌های مالزی بین 8 تا 10 هزار دلار ارزیابی می‌شود.

paid

هزینه زندگی: هزینه زندگی شامل اجاره، غذا و حمل‌ونقل هم می‌شود که سهم بزرگی از هزینه‌های دانشجویی را تشکیل می‌دهند. برای مثال، نروژ هرچند شهریه رایگان دارد اما هزینه زندگی ماهانه‌اش بین 1000 تا 1.700 یورو است. در حالی که این هزینه‌ها در لهستان به 400 تا 800 یورو در ماه می‌رسند.

paid

بورسیه‌ها و کمک‌هزینه: بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌ها نقش مهمی در کاهش هزینه‌های تحصیل دارند. به‌عنوان نمونه، لهستان با ارائه بورسیه‌هایی مثل «Fulbright Programme» فرصت بورسیه شدن را در اختیار دانشجویان بین‌المللی قرار می‌دهد.

paid

کیفیت و سطح آموزش: کیفیت آموزش، موضوعی است که نباید فدای هزینه پایین شود؛ چرا که آینده شغلی و علمی شما به آن وابسته است. دانشگاه‌های آلمان نمونه خوبی هستند که علاوه بر شهریه ناچیز، در رتبه‌های بالای جهانی نیز قرار دارند.

paid

زبان تدریس: زبان تدریس در انتخاب مقصد تحصیلی اهمیت زیادی دارد؛ مخصوصاً اگر قصد تحصیل به زبان انگلیسی داشته باشید. کشورهایی مثل مالزی و هند برنامه‌های متعددی به زبان انگلیسی دارند و مسیر یادگیری در آن‌ها آسان‌تر است.

paid

قوانین ویزای تحصیلی: قوانین ویزای تحصیلی، از جمله مدارک مورد نیاز برای اثبات تمکن مالی هم اهمیت دارند. به‌عنوان مثال، برای ویزای دانشجویی آلمان باید حداقل ۱۱,۹۰۴ یورو تمکن مالی داشته باشید. همین موضوع به‌تنهایی، نیازمند برنامه‌ریزی مالی دقیق است.

paid

فرصت‌های شغلی: امکان کار دانشجویی یا فرصت‌های شغلی پس از تحصیل هم بسیار مهم هستند. کشورهای مختلفی مثل آلمان به دانشجویان اجازه می‌دهند که به‌صورت پاره‌وقت کار کنند یا پس از فارغ‌التحصیلی اقامت بگیرند.

معرفی ارزان ترین کشورها برای تحصیل

بیش از 10 کشور در جهان وجود دارند که جزو کشورهای ارزان یا به‌صرفه برای ادامه تحصیل محسوب می‌شوند. این کشورها از لحاظ ارائه بورسیه، مقدار شهریه، متوسط هزینه‌های زندگی و سایر موارد مهم ارزیابی شده‌اند. از جمله ارزان‌ترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی عبارت‌اند از:

1. آلمان (Germany)

آلمان به‌عنوان یکی از ارزان ترین کشور ها برای تحصیل، امکان تحصیل رایگان را در دانشگاه‌های دولتی فراهم کرده است. هزینه زندگی ماهانه در این کشور به طور متوسط 850 یورو است که شامل اجاره، خوردوخوراک و حمل‌ونقل می‌شود.

آلمان بورسیه‌های متعددی مثل DAAD دارد که می‌تواند کمک‌هزینه بزرگی به دانشجویان باشد. ضمناً کیفیت آموزش در این کشور بسیار بالا است و مدارک دانشگاه‌های آلمان در سراسر دنیا معتبر هستند. همچنین، تدریس در دانشگاه‌های آلمان به دو زبان آلمانی و انگلیسی انجام می‌شود تا دانشجویان بین‌المللی راحت‌تر درس بخوانند. رشته‌های مهندسی، علوم کامپیوتر و مدیریت کسب‌وکار از جمله رشته‌های تحصیلی تاپ در آلمان هستند.

بعضی از دانشگاه‌های معروف آلمان:

school

دانشگاه لودیگ ماکسیمیلیان مونیخ با رتبه 54 جهانی (Ludwig Maximilian University of Munich)

school

دانشگاه فنی مونیخ با رتبه 37 جهانی (Technical University of Munich)

school

دانشگاه هایدلبرگ با رتبه 87 جهانی (Heidelberg University)

2. نروژ (Norway)

در نروژ تحصیل در دانشگاه‌های دولتی برای همه دانشجویان، حتی دانشجویان بین‌المللی رایگان است. با این حال، هزینه زندگی در این کشور تقریباً بالا است و هزینه‌های سالانه زندگی در آن به 1000 دلار هم می‌رسند.

نروژ بورسیه‌های محدودی دارد؛ از جمله بورسیه اراسموس موندوس (Erasmus Mundus). از طرفی، کیفیت بالای آموزش، استاندارد زندگی و طبیعت بکر نروژ، این کشور را به گزینه‌ای جذاب تبدیل کرده‌اند. بسیاری از رشته‌های تحصیلی در دانشگاه‌های نروژ به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند. همچنین، از جمله رشته‌های پرطرفدار در دانشگاه‌های این کشور باید به مدیریت انرژی و علوم محیط‌زیستی اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر، صفحه ویزای تحصیلی نروژ را مطالعه کنید.

چند نمونه از دانشگاه‌های معروف نروژ:

school

دانشگاه اُسلو با رتبه 95 جهانی (University of Oslo)

school

دانشگاه برگن با رتبه 206 جهانی (University of Bergen)

school

دانشگاه علوم و فناوری نروژ با رتبه 352 جهانی (Norwegian University of Science and Technology)

3. لهستان (Poland)

لهستان از نظر هزینه تحصیل و زندگی یکی از به‌صرفه‌ترین کشورهای اروپایی است. شهریه دانشگاه‌ها برای دانشجویان بین‌المللی بین 2.000 تا 7.000 یورو در سال و هزینه زندگی ماهانه حدود 400 تا 800 یورو ارزیابی می‌شود؛ البته هزینه‌های عمومی به سبک زندگی دانشجویان هم بستگی دارد.

بورسیه تحصیلی مختلفی از جمله Fulbright Programme و Commonwealth Schloarships برای دانشجویان خارجی در دسترس هستند. همچنین، زبان تدریس در بسیاری از دانشگاه‌های لهستان انگلیسی است و اکثر دانشگاه‌ها در رده‌بندی‌های معتبر جهانی حضور دارند. پزشکی و علوم سلامت، مهندسی و علوم کامپیوتر از محبوب‌ترین رشته‌های تحصیلی در دانشگاه‌های این کشور هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر، صفحه ویزای تحصیلی لهستان را مطالعه کنید.

نگاهی به چند دانشگاه معروف در کشور لهستان:

school

دانشگاه ورشو با رتبه 284 جهانی (University of Warsaw)

school

دانشگاه یاگیلونیا با رتبه 293 جهانی (Jagiellonian University)

school

دانشگاه فنی ورشو با رتبه 256 جهانی (Warsaw University of Technology)

4. هند (India)

هند، ارزان ترین کشور برای تحصیل در جنوب شرق آسیا است. شهریه‌ها در این کشور به‌طور میانگین سالانه بین ۳۰۰۰ تا 5000 دلار هستند. همچنین، هزینه زندگی ماهانه در این کشور بین 25.000 تا 27.000 روپیه (معادل 291 تا 315 دلار) در ماه ارزیابی می‌شود.

هند رشته‌های تحصیلی متعددی را به زبان انگلیسی ارائه می‌کند؛ از جمله علوم کامپیوتر و IT، مهندسی و مدیریت کسب‌وکار. به همین دلیل، بسیاری از دانشگاه‌های آن در زمینه‌های فناوری و مهندسی شهرت دارند. از طرفی، تعدادی بورسیه‌ تحصیلی وجود دارند که هزینه‌ها را به‌شدت کاهش می‌دهند؛ مثل بورسیه و کمک‌هزینه تحصیلی (CCB Welfare And Scholarship Scheme) یا CCB.

بعضی از دانشگاه‌های معتبر و معروف هند عبارت‌اند از:

school

انستیتو تکنولوژی و فناوری بمبئی با رتبه 149 جهانی (Indian Institute of Technology Bombay)

school

انستیتو تکنولوژی و فناوری دهلی با رتبه 197 جهانی (Indian Institute of Technology Delhi)

school

انستیتو علوم بنگلور با رتبه 225 جهانی (Indian Institute of Science Bangalore)

5. فرانسه (France)

فرانسه یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای تحصیل در اروپا است که شهریه بسیار پایینی برای دانشگاه‌های دولتی دارد. به‌طور میانگین، شهریه سالانه برای دانشجویان بین‌المللی در فرانسه، سالانه بین 3.415 تا 4.269 یورو (معادل 4.000 تا 5.000 دلار) است. البته این هزینه نسبت به کیفیت آموزشی عالی فرانسه بسیار ارزش دارد. از طرفی، هزینه زندگی در شهرهایی مثل پاریس کمی بالا است و ماهانه 1.019 یورو (معادل 1.194 دلار) تخمین زده می‌شود.

فرانسه انواع بورسیه‌ها مثل بورسیه امیلی بتومی (Emile Boutmy Scholarship) را به دانشجویان خارجی ارائه می‌دهد؛ چنین بورسیه‌هایی معمولاً شامل بخش بزرگی از هزینه‌های زندگی و تحصیل در فرانسه می‌شوند. ضمناً بسیاری از برنامه‌های تحصیلی علاوه بر فرانسوی، به زبان انگلیسی هم برگزار می‌شوند. کیفیت بالای دانشگاه‌های فرانسه بالا است و رشته‌هایی مثل مدیریت و کسب‌وکار، هنرهای آشپزی، مد و طراحی در بین دانشجویان محبوب هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر، صفحه ویزای تحصیلی فرانسه را مطالعه کنید.

نگاهی به چند مورد از دانشگاه‌های معروف فرانسه:

school

دانشگاه اکول پلی‌تکنیک با رتبه 58 جهانی (École Polytechnique)

school

دانشگاه سوربُن با رتبه 83 جهانی (Sorbonne University)

school

دانشگاه PSL با رتبه 24 جهانی (PSL University)

6. کانادا (Canada)

تحصیل در کانادا نسبت به بسیاری از کشورها ارزان‌تر است و امکان تحصیل رایگان در بعضی از دانشگاه‌های آن وجود دارد. شهریه سالانه دانشگاه‌های غیر رایگان در این کشور بین 30.000 تا 35.000 دلار برای دانشجویان بین‌المللی است. هزینه زندگی هم بسته به شهر، ماهانه نزدیک به 650 دلار تخمین زده می‌شود.

کانادا بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های مختلفی در سطح استانی و دانشگاهی ارائه می‌دهد؛ از جمله بورسیه فارغ‌التحصیلی کانادا (Canada Graduate Schloarship) یا CGS-M و بورسیه فارغ‌التحصیلی وانیِر (Vanier Canada Graduate Scholarships). برنامه‌های تحصیلی در دانشگاه‌های کانادا به دو زبان انگلیسی فرانسوی (در بعضی از استان‌ها مثل کبک (Quebec)) برگزار می‌شود. همچنین، فرصت‌های شغلی متعددی پس از فارغ‌التحصیلی در کانادا وجود دارند تا فارغ‌التحصیلان بین‌المللی وارد بازار کار شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر، صفحه ویزای تحصیلی کانادا را مطالعه کنید.

نگاهی به چند دانشگاه معتبر و معروف کانادا با رتبه‌های جهانی:

school

دانشگاه مک‌گیل با رتبه 30 جهانی (McGill University)

school

دانشگاه تورنتو با رتبه 21 جهانی (University of Toronto)

school

دانشگاه بریتیش کلمبیا با رتبه 34 جهانی (University of British Columbia)

7. بریتانیا (United Kingdom)

بریتانیا از نظر کیفیت آموزشی در دنیا پیشتاز است، اما شهریه نسبتاً گرانی دارد. شهریه سالانه برای دانشجویان غیراروپایی و بین‌المللی بین 29.483 تا 33.169 پوند (معادل 40.000 تا 45.000 دلار) متغیر است. همچنین، هزینه زندگی ماهانه به حدود 600 تا 1.200 پوند (معادل 814 تا 1.628 دلار) می‌رسد.

بورسیه‌های محدود و مهمی از طرف دانشگاه‌های بریتانیا به دانشجویان بین‌المللی ارائه می‌شوند؛ از جمله بورسیه چِونینگ (Chevening Scholarship) و بورسیه‌های منافع مشترک (Commonwealth Scholarships). ضمناً تقریباً تمام دوره‌ها در بریتانیا به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند و خبری از زبان دوم نیست. در عوض، دانشگاه‌های این کشور همیشه در رتبه‌های برتر جهان قرار دارند و مدرک آن‌ها در بازار کار جهانی معتبر است. برای کسب اطلاعات بیشتر، صفحه ویزای تحصیلی انگلیس را مطالعه کنید.

موارد زیر، چند مورد از دانشگاه‌های معروف بریتانیا هستند:

school

دانشگاه آکسفورد با رتبه 3 جهانی (University of Oxford)

school

دانشگاه کمبریج با رتبه 2 جهانی (University of Cambridge)

school

کالج سلطنتی (امپریال) لندن با رتبه 6 جهانی (Imperial College London)

8. تایوان (Taiwan)

تایوان یکی از کشورهای نسبتاً ارزان در شرق آسیا است که علاوه بر کیفیت آموزش بالا، هزینه‌های تحصیل در آن هم به‌صرفه‌اند. شهریه در تایوان برای دانشجویان بین‌المللی معمولاً سالانه بین 4.000 تا 6.000 دلار متغیر است. هزینه زندگی هم نسبت به اروپا و آمریکای شمالی بسیار پایین‌تر است و ماهانه به 726 تا 940 دلار می‌رسد.

این کشور برنامه‌های مختلفی مثل بورسیه تایوان (The Taiwan Scholarship) و بورسیه MOE (MOE Taiwan Scholarship) برای دانشجویان بین‌المللی ارائه می‌دهد. همچنین، بسیاری از رشته‌ها به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند؛ مخصوصاً در مقاطع ارشد و دکترا.

بسیاری از دانشگاه‌های تایوان در رده‌های بالای آسیا و جهان قرار دارند و مهم‌ترینشان عبارت‌اند از:

school

دانشگاه ملی تایوان با رتبه 170 جهانی (National Taiwan University)

school

دانشگاه ملی چینهوآ با رتبه 212 جهانی (National Tsing Hua University)

school

دانشگاه ملی چِنگ کونگ با رتبه 238 جهانی (National Cheng Kung University)

9. مالزی (Malaysia)

مالزی یکی از ارزان‌ترین مقاصد تحصیلی در آسیا و حتی جهان است. شهریه سالانه در این کشور معمولاً بین 8.000 تا 10.000 دلار است و هزینه‌های زندگی ماهانه در آن به 400 دلار می‌رسند. این موضوع مالزی را به مقرون‌به‌صرفه‌ترین کشورهای آسیایی برای دانشجویان تبدیل کرده است.

بسیاری از رشته‌های تحصیلی مثل مهندسی، علوم کامپیوتر، کسب‌وکار و مدیریت مالی در مالزی به زبان انگلیسی ارائه می‌شود. همچنین، بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی متنوعی در اختیار دانشجویان بین‌المللی قرار دارند؛ از جمله بورسیه بین‌المللی مالزی (Malaysia International Scholarship).

نگاهی به چند دانشگاه معروف در مالزی:

school

دانشگاه مالایا با رتبه 65 جهانی (Universiti of Malaya)

school

دانشگاه پوترا مالزی با رتبه 132 جهانی (Universiti Putra Malaysia)

school

دانشگاه ملی مالزی با رتبه 159 جهانی (Universiti Kebangsaan Malaysia)

10. مکزیک (Mexico)

مکزیک یکی از کشورهای کمتر شناخته‌شده اما مقرون‌به‌صرفه برای تحصیل است که در آمریکای لاتین قرار دارد. شهریه دانشگاه‌ها در مکزیک برای دانشجویان بین‌المللی معمولاً بین 6.000 تا 8.000 دلار در سال متغیر است. این رقم در مقایسه با اروپا و آمریکا، هزینه بسیار پایینی محسوب می‌شود. همچنین، هزینه‌های زندگی در این کشور به 600 تا 1.000 دلار در ماه می‌رسند که شامل اجاره، خوردوخوراک، حمل‌ونقل و سایر مخارج هستند.

مکزیک برنامه‌های ویژه‌ای مثل بورسیه UNAM برای دانشجویان بین‌المللی (UNAM Scholarship for International Students) دارد. ضمناً بسیاری از رشته‌ها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به زبان انگلیسی ارائه می‌شوند؛ هرچند آشنایی با زبان اسپانیایی یک امتیاز بزرگ برای زندگی در مکزیک است. دانشگاه‌های این کشور در رشته‌هایی مثل پزشکی، مهندسی و علوم اجتماعی دانشجو می‌پذیرند و در شاخص‌های جهانی، رتبه خوبی دارند.

بعضی از دانشگاه‌های معروف مکزیک:

school

دانشگاه ملی اتونوم مکزیک با رتبه 93 جهانی (National Autonomous University of Mexico)

school

انستیتو تکنولوژی و فناوری ITESM با رتبه 156 جهانی (Monterrey Institute of Technology and Higher Education)

مقایسه سریع کشورها: کدام برای تحصیل مناسب‌تر است؟

برای اینکه درک بهتری از ویژگی‌های هر کشور داشته باشید، همه آن‌ها را در یک جدول مقایسه کرده‌ایم. در با مشاهده جدول زیر، تصمیم بهتری بگیرید:

جدول کدام برای تحصیل مناسب‌تر است؟
کشورشهریه سالانههزینه زندگی ماهانهزبان تدریس
آلمانرایگان۹۰۰ دلارآلمانی و انگلیسی
نروژرایگان۱۰۰۰ دلارانگلیسی و نروژی
لهستان۲,۲۰۰ الی ۷,۷۰۰ دلار۴۵۰ الی ۸۵۰ دلارانگلیسی و لهستانی
هند۳,۰۰۰ الی ۵,۰۰۰ دلار۳۰۰ دلارانگلیسی
فرانسه۴,۰۰۰ الی ۵,۰۰۰ دلار۱,۲۰۰ دلارفرانسوی و انگلیسی
کانادا۳۰,۰۰۰ الی ۳۵,۰۰۰ دلار۶۵۰ دلارانگلیسی و فرانسوی
(بیشتر در مناطق فرانسوی‌زبان)
بریتانیا۴۰,۰۰۰ الی ۴۵,۰۰۰ دلار۸۰۰ الی ۱,۶۰۰ دلارانگلیسی
تایوان۴,۰۰۰ الی ۶,۰۰۰ دلار۷۰۰ الی ۹۰۰ دلارانگلیسی و ماندارین
مالزی۸,۰۰۰ الی ۱۰,۰۰۰ دلار۴۰۰ دلارانگلیسی
مکزیک۶,۰۰۰ الی ۸,۰۰۰ دلار۶۰۰ الی ۱,۰۰۰ دلاراسپانیایی
و در بعضی از رشته‌ها انگلیسی

نکات مهم قبل از انتخاب مقصد تحصیلی

قبل از اینکه برای مهاجرت تحصیلی تصمیم نهایی بگیرید، چند نکته کلیدی را در نظر بگیرید. با رعایت کردن نکات زیر، مهاجرت تحصیلی آرام و موفقی را تجربه می‌کنید:

check_circle

رعایت شرایط مجوز تحصیل و ویزای دانشجویی: هر کشور قوانین خاصی را برای صدور ویزای دانشجویی دارد. مطمئن شوید که از مدارک لازم، زمان‌بندی و میزان تمکن مالی مورد نیاز مطلع هستید.

check_circle

ارتقای مهارت‌های زبان: سعی کنید که با زبان محلی کشور مورد نظرتان آشنا شوید. مثلاً آشنایی با زبان آلمانی در زندگی روزمره‌تان در کشور آلمان نقش مهمی دارد؛ حتی اگر دانشجوی دوره‌های انگلیسی باشید.

check_circle

بررسی هزینه‌های پنهان: علاوه بر شهریه و اجاره، هزینه‌های اضافی مثل بیمه، کتاب، رفت‌وآمد و فعالیت‌های اجتماعی را هم حساب کنید.

check_circle

آشنایی با فرهنگ و سبک زندگی: قبل از مهاجرت تحصیلی، درباره فرهنگ، آداب و قوانین اجتماعی آن کشور تحقیق کنید تا دچار شوک فرهنگی نشوید.

check_circle

ارزیابی بازار کار: مطمئن شوید که آیا بعد از فارغ‌التحصیلی در آن کشور اجازه کار یا اقامت می‌دهند و بازار کار رشته شما چگونه است.

check_circle

مطالعه دقیق شرایط دانشگاه‌ها: مطمئن شوید که دانشگاه مورد نظرتان از نظر اعتبار بین‌المللی، اساتید و امکانات آموزشی سطح خوبی دارد.

تصمیم شما برای مهاجرت تحصیلی چیست؟

حالا که با ارزان ترین کشور ها برای تحصیل و هزینه‌های تقریبی آن‌ها آشنا شده‌اید، تصویر بهتری از مسیر پیشِ رو دارید. مهاجرت تحصیلی، یک قدم بزرگ است که هم زندگی شخصی و هم آینده شغلی‌تان را تغییر می‌دهد. بنابراین، عجله نکنید و با آرامش تمام گزینه‌هایی که در این مطلب مطالعه کردید را سبک‌سنگین کنید.

برای اینکه از انتخاب کشور محل تحصیل‌تان مطمئن شوید، حتماً از کارشناسان مهاجرتی پارسی کانادا کمک بگیرید. مشاوران باتجربه ما با بررسی شرایط‌تان، بهترین کشور و دانشگاه را معرفی می‌کنند. همه پس از اولین تماس، تمامی مراحل پذیرش و اخذ ویزای تحصیلی را برایتان توضیح می‌دهند. برای دریافت مشاوره تخصصی با ما تماس بگیرید یا فرم درخواست مشاوره زیر را تکمیل کنید.

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.

فیلد های "*" اجباری هستند

سؤالات متداول

از نظر شهریه، آلمان و نروژ ارزان ترین کشور برای مهاجرت تحصیلی هستند؛ به این دلیل که تحصیل در دانشگاه‌های دولتی آن‌ها رایگان است. اما اگر هزینه زندگی را هم حساب کنیم، کشورهایی مثل هند و لهستان هم مقرون‌به‌صرفه هستند.

در اکثر موارد بله؛ معمولاً مدرک آیلتس یا تافل برای دوره‌های انگلیسی‌زبان لازم است. بعضی از کشورها مثل آلمان، ممکن است مدرک زبان آن کشور هم بخواهند.

کشورهای آلمان، نروژ، هند، مالزی و تایوان تعداد زیادی برنامه تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می‌کنند که برای دانشجویان بین‌المللی مناسب هستند.

پس از فارغ‌التحصیلی در بسیاری از کشورها مثل کانادا و آلمان، فرصت جست‌وجوی کار و اخذ اقامت کاری داده می‌شود.

ابتدا سایت دانشگاه‌ها یا سازمان‌های ارائه‌دهنده بورسیه را بررسی کنید. در ادامه، مدارک مثل رزومه، انگیزه‌نامه و توصیه‌نامه را آماده کنید و درخواست دهید.

آیا سوالی دارید؟

ارسال سوال