موسسه حقوقی بین المللی دادگران حق و عدالت

راهنمای کامل ویزای استارتاپ کانادا

اگر کارآفرین یا بیزینس‌من هستید و شرایط لازم را دارید، می‌توانید با استفاده از برنامه ویزای استارتاپ کانادا (Canada Start-up Visa) به این کشور مهاجرت کنید و اقامت دائم بگیرید.

دولت کانادا کارآفرینان علاقه‌مندی که قصد دارند با ایده‌های نوآورانه، کسب‌وکارهایی راه‌اندازی کنند و محرک رشد اقتصاد این کشور شوند را با اشتیاق زیاد جذب می‌کند و از این نظر کانادا به بهشت حمایت از استارتاپ‌ها در دنیا معروف شده است. نکته قابل‌توجه درباره ویزای استارت آپ کانادا این است که شما می‌توانید با این ویزا به صورت تیمی هم مهاجرت کنید و حداکثر با 5 نفر از اعضای تیم خود وارد کانادا شوید.

این مطلب راهنمای کامل برنامه استارتاپ کانادا در سال 2023 است. شرایط راه‌اندازی کسب‌وکار در کانادا، مراحل، هزینه‌ها و بسیاری از اطلاعات مهم دیگر در این مطلب بررسی می‌شوند. اگر خواندن این مطلب از حوصله شما خارج است، فرم ارزیابی مهاجرت را پُر کرده تا مشاوران با شما تماس بگیرند.

تصویر کارآفرینان نوآور در دفتر کار اشتراکی کانادا

ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

ویزای استارتاپ کانادا (start-up visa) برنامه‌ای است که به کارآفرینان در سراسر جهان اجازه می‌دهد کسب‌وکار جدید و نوآورانه خود را در کانادا راه‌اندازی کنند. این کسب‌وکار باید به رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در کانادا کمک کند. با این ویزا می‌توانید برای خود و خانواده‌تان اقامت دائم کانادا بگیرد.

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.

معرفی مزایای ویزای استارتاپ کانادا (Canada start-up visa)

کارآفرینان و افرادی که با استفاده از این ویزا به کانادا مهاجرت می‌کنند مزایای زیادی دریافت خواهند کرد. در زیر مهم‌ترین مزیت‌های ویزای استارتاپ کانادا را آورده‌ایم.

  • دریافت اقامت دائم کانادا برای خود و خانواده
  • امکان اخذ سیتیزن شیپ کانادا در صورت تحقق شرایط لازم
  • امکان دریافت وام از دولت کانادا
  • امکان مهاجرت با هم تیمی‌های خود (حداکثر 5 نفر)
  • احتمال امکان استفاده از ورک پرمیت باز (براساس آخرین خبر منتشر شده)

چرا کانادا بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ است؟

یک راست به‌سراغ اصل مطلب می‌رویم؛

  • CEOWORLD Magazine: کانادا رتبه سوم بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ طبق 5 معیار مختلف (لینک منبع)
  • U.S. News: کانادا رتبه ششم بهترین کشور برای راه اندازی کسب‌وکار و کارآفرینی (لینک منبع)
  • فوربز (Forbes): کانادا رتبه ششم بهترین کشور برای کسب‌وکارها (لینک منبع)

در اینجا تنها به چند مورد از بررسی‌ها اشاره شد. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که اگر بخواهیم شرایط اخذ ویزای استارتاپ برای ایرانیان، مراحل و روند آن را هم به‌عنوان یک معیار مهم در نظر بگیریم، کشور کانادا را می‌توانیم بهترین گزینه بدانیم.

شرایط ویزای استارتاپ کانادا

متقاضی اخذ ویزای استارتاپ کانادا باید دارای شرایط خاصی باشد که بتواند با آن مراحل اولیه پروسه اخذ این ویزا را طی کند. به‌طورکلی متقاضی اخذ ویزای استارت آپ کانادا باید 4 شرط زیر را داشته باشد سپس در ادامه هر یک را به صورت جداگانه بررسی می‌کنیم:

  • استارتاپ واجد شرایط مطابق قوانین کانادا
  • نامه حمایتی (Letter of Support) از طرف شرکت‌های سرمایه‌گذار کانادایی (سرمایه‌گذاران فرشته، سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر و انکوباتورها)
  • مدرک زبان
  • تمکن مالی

شرایط استارتاپ یا بیزنسی که قرار است راه‌اندازی کنید

متقاضی ویزای استارتاپ کانادا باید یک کسب‌وکار واجد شرایط مطابق با قوانین و شرایط مورد نیاز کانادا راه‌اندازی کند. علاوه بر این، کارآفرین باید حداقل 10 درصد از حق رأی مرتبط با سهام کسب‌وکار را داشته باشد. اگر چند متقاضی (هم تیمی) قصد دارند با استفاده از یک استارت آپ مشترک برای ویزای استارتاپ کانادا درخواست دهند، باید حداقل 50 درصد از مجموع حق رأی را داشته باشند.

سایر شرایط:

  • متقاضی باید در مدیریت کسب‌وکار از داخل کانادا حضوری فعال داشته باشد.
  • همه اجزای اصلی استارتاپ باید در داخل کانادا انجام شود.
  • کسب‌وکار یا استارتاپ شما باید در خود کانادا به ثبت برسد.

شرایط نامه حمایتی (letter of support)

متقاضیان ملزم به داشتن نامه حمایتی (Letter of support) از یک سازمان تعیین شده معتبر هستند. به‌طورکلی سه نوع سازمان تعیین شده با حداقل شرایط سرمایه‌گذاری متفاوت وجود دارد که تحت این برنامه واجد شرایط هستند: سرمایه‌گذاران فرشته، سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر و انکوباتورها. در ادامه مطلب هرکدام را جداگانه معرفی کرده‌ایم. اما برای اخذ نامه حمایتی از کجا شروع کنیم؟

مراحل اخذ نامه حمایتی (letter of support) از سازمان‌های تعیین شده

دریافت نامه حمایتی از یکی از سازمان‌های کانادایی کمی دشوار است؛ زیرا برنامه استارت آپ شما باید ثابت کند که توانایی گردش درآمد و ایجاد شغل را داشته باشد.

جهت دریافت نامه حمایتی (letter of support) از یک سازمان تعیین شده، مراحل زیر باید طی شود:

  1. آماده کردن ارائه کوتاه استارتاپی (pitch deck) از بیزنس پلن
  2. ارسال درخواست به یکی از سازمان‌های تعیین شده (انکوباتور، فرشته، ریسک‌پذیر) جهت بررسی و ارزیابی
  3. مصاحبه با یکی از سازمان‌های تعیین شده فوق
  4. امضا قرارداد با یکی از این سازمان‌ها
  5. پرداخت وجه لازم برای شرکت در کلاس‌های آموزشی سازمان سرمایه‌گذار به جز سرمایه‌گذاران فرشته
  6. دریافت نامه حمایتی (letter of support)

بعد از دریافت نامه حمایتی از سه سازمان تعیین شده، می‌توانید طبق قانون جدید کانادا برای ایرانیان، یک مجوز کار باز سه‌ساله دریافت کنید.

شرایط مدرک زبان

2 زبان و 4 آزمون برای مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ مورد تایید است.

  • زبان انگلیسی: آزمون‌های IELTS General, CELPIP General و حداقل نمره CLB 5
  • زبان فرانسه: آزمون‌های TEF CANADA, TCF CANADA و حداقل نمره NCLC 5

پس نمره ایلتس برای استارتاپ کانادا معادل 5 است، اما برای تبدیل نمره CLB و NCLC به نمره آیلتس و TEF، مطلب مدرک زبان برای مهاجرت به کانادا را بخوانید. میزان تمکن مالی مورد نیاز برای راه اندازی استارتاپ در کانادا را در ادامه بررسی می‌کنیم.

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.

شرایط تمکن مالی

متقاضیان همچنین باید ثابت کنند که دارای بودجه کافی برای اقامت در کانادا هستند. این وجوه باید هزینه‌های زندگی خود و خانواده آن‌ها را پوشش دهد.

حداقل تمکن مالی مورد نیاز برای تعداد خانوارهای مختلف برای سال 2023 در زیر مشخص شده است.

تعداد افراد خانوادهمبلغ (دلار کانادا)
113,757
217,127
321,055
425,564
528,994
632,700
736,407

این سرمایه فقط باید در غالب پول نقد باشد. مبالغ جدول، برای 1 سال است و مطابق با معیار لایکو (LICO) محاسبه شده است.


لایکو (Low-Income Cut-Off) یا به‌اختصار؛ LICO آماری است از کمترین میزان درآمد در یک کشور که قبل و پس از کسر مالیات محاسبه می‌شود. لایکو را از جهاتی می‌توان همان خط فقر (Poverty Line) دانست.

در صورتی که می‌خواهید بیش از 10 هزار دلار همراه خود به کانادا آورید، به محض رسیدن به خاک کانادا، آفیسر فرودگاه را از این موضوع مطلع کنید. در غیر این‌صورت ممکن است سرمایه شما ضبط شود یا حتی بازجویی شوید.

معرفی سازمان‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذار کانادایی

طبق مطلب منتشر شده در سایت اداره مهاجرت کانادا برای درخواست ویزای استارت‌آپ کانادا، ایده کسب‌وکار یا سرمایه‌گذاری شما باید توسط یک یا چند سازمان تعیین‌شده که در زیر معرفی می‌کنیم حمایت و پشتیبانی گردد.

شما باید حداقل با یکی از این سرمایه‌گذارها ارتباط گرفته و آن‌ را متقاعد کنید از کسب‌وکار شما حمایت کند. شرایط و مدارک هر کدام از آن‌ها برای ارائه طرح تجاری و بررسی هم متفاوت است.

این سازمان‌ها به 3 نوع تقسیم‌بندی می‌شوند:

انواع سرمایه گذاران مورد تایید برای اخذ نامه حمایت استارتاپ

سه نوع سرمایه گذار کانادایی برای اخذ نامه حمایت مورد تایید هستند

ونچرها سرمایه گذارانی هستند که در استارتاپ‌های با پتانسیل و رشد بالا اما ریسک زیاد سرمایه گذاری می‌کنند. حداقل مبلغی که این شرکت‌ها باید در استارتاپ شما سرمایه گذاری کنند 200 هزار دلار است.

در حدود 25 سرمایه گذار خطر پذیر مورد تایید اداره مهاجرت برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا هستند. لیست کامل شرکت‌های  سرمایه گذاران ریسک پذیر کانادا را در زیر بخوانید.

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.

سرمایه‌گذاران فرشته گروه‌هایی هستند که سرمایه شرکت‌ها و استارتاپ‌های نوپا را در مراحل اولیه تاسیس یا رشد فراهم می‌کنند. حداقل مبلغی که این شرکت‌ها باید در استارتاپ شما سرمایه گذاری کنند 75 هزار دلار است.

یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایی که بیشتر کارآفرینان ایرانی برای راه‌اندازی استارتاپ ممکن است در کانادا با آن دست‌وپنجه نرم کنند، تأمین مالی برای توسعه و گسترش استارتاپ خود است.

طبق تجربه یکی از کارآفرینان ایرانی در کانادا بیشتر کارآفرینان با فضای کسب‌وکار و فرصت‌های مالی در کانادا آشنایی ندارند. به‌عنوان‌مثال سرمایه‌گذاران فرشته نیاز به منابع مالی زیادی ندارند درحالی‌که دو سازمان دیگر نیاز به منابع مالی بیشتری دارند؛ بنابراین سرمایه‌گذاری فرشته انتخاب بهتری برای کارآفرینان ایرانی است. اما فراموش نکنید که برای جلب نظر مثبت این سرمایه‌گذاران باید ایده‌های high-tech ارائه دهید.

در حدود 10 شرکت سرمایه‌گذار در سرمایه گذاران فرشته کانادا  مورد تایید اداره مهاجرت کانادا هستند که لیست کامل آن‌ها را در زیر می‌توانید بخوانید:

 سرمایه گذاران انکوباتور کانادا به مرکزی گفته می‌شود که در راه اندازی، رشد و شکوفایی کسب و کارها و استارتاپ‌ها فعالیت می‌کنند.

تعداد 38 انکوباتور در استارتاپ کانادا مورد تایید اداره مهاجرت این کشور برای صدور نامه حمایت استارتاپ کانادا هستند. لیست آن‌ها را در زیر می‌بینید:

بین سال‌های 2015 تا 2020، از تعداد 3494 استارتاپ تایید شده، تعداد 2764 (%79) آن‌ها توسط انکوباتورها حمایت شده‌اند. %17 آن‌ها توسط سرمایه گذاران آنجل و %4 هم توسط VCFها.

درصد حمایت از استارتاپ های در کانادا به تفکیک نوع سرمایه گذار

بیشترین حمایت از استارتاپ‌ها در کانادا را انکوباتورها با %78 دارند

نرخ موفقیت استارتاپ ها در نهایی کردن پرونده و جلب رضایت اداره مهاجرت کانادا به تفکیک نوع سرمایه‌گذار هم در زیر آمده است:

  • 80% استارتاپ‌های حمایت شده توسط سرمایه‌گذاران فرشته تایید شدند.
  • 78% استارتاپ‌های حمایت شده توسط مراکز رشد تایید شدند.
  • 43% استارتاپ‌های حمایت شده توسط سرمایه گذاران ریسک پذیر تایید شدند.
نرخ موفقیت استارتاپ های راه اندازی شده در کانادا به تفکیک نوع سرمایه گذار

مراکز رشد، در صدر حمایت کنندگان از استارتاپ‌ها

هزینه‌های برنامه استارتاپ کانادا

اگر می‌خواهید برای ویزای استارتاپ کانادا درخواست بدهید باید هزینه‌هایی را پرداخت کنید که در ادامه هریک از آن‌ها را بررسی خواهیم کرد. لازم به ذکر است هزینه تمکن مالی را به‌طور کامل در بالا توضیح دادیم. در جدول زیر هزینه‌های دولتی ویزای استارتاپ کانادا را آوردیم.

هزینه ویزای استارتاپ کانادا (برای یک نفر)
اقامت دائم متقاضی اصلی2140 دلار
اقامت دائم همسر متقاضی 1365 دلار
اقامت دائم فرزندان230 دلار
انگشت‌نگاری در صورت لزوم85 دلار

دقت کنید که این رقم‌ها، هزینه دولتی برنامه استارتاپ است. یعنی مبلغی که به دولت کانادا باید پرداخت کنید. همچنین با اخذ نامه حمایتی از سرمایه گذاران، باید در کلاس‌های منتورشیپ آن‌ها نیز شرکت کنید که هزینه جداگانه دارد. به طور کلی هزینه ویزای استارتاپ کانادا برای متقاضیانی که دارای شرایط آن هستند بین 100 هزار الی 200 هزار دلار است.

در کلاس‌های منتورشیپ، منتور یا مربی شما (همان سرمایه‌گذار) آموزش‌های لازم و آخرین تجربیات خود را در خصوص فعالیت استارتاپ در اختیارتان گذاشته و بر نحوه فعالیت شما نظارت می‌کند. همچنین در این دوره‌ها، می‌توانید از برند و ارتباطات منتور برای شبکه سازی و ارتباط با سایر استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذارها استفاده کنید. توصیه می‌کنیم جزئیات مربوط به این موارد را حتما با وکیل مهاجرت به کانادا در میان بگذارید.

مجوز کار ویزای استارتاپ کانادا (Work Permits for Start-Up Visa)

پس از ثبت درخواست ویزای Startup کانادا، اداره مهاجرت روند صدور اقامت دائم را برای شما شروع می‌کند. در این مدت شما می‌توانید با گرفتن ورک پرمیت کانادا (Work Permit) به کانادا رفته و کسب‌وکار خود را شروع کنید تا پرونده شما نهایی شود.

برای گرفتن این مجوز کار و ورود زودهنگام به کانادا باید شرایط زیر داشته باشید:

  • گرفتن نامه حمایتی ویزای استارتاپ (Letter of Support) و تعهدنامه (Commitment Certificate) از یکی از سرمایه‌گذاران کانادایی
  • پرداخت هزینه‌ها
  • داشتن تمکن مالی

همچنین شما نمی‌توانید درخواست زندگی و راه اندازی استارتاپ در استان کبک را داشته باشید. هزینه‌ها و تمکن مالی مورد نیاز برای اخذ ورک پرمیت استارتاپ کانادا در زیر آمده است:

هزینه ورک پرمیت ویزای استارت آپ کاناداهزینه (دلار کانادا)
هزینه متقاضی اصلیورک پرمیت بسته + انطباق کارفرما385
همسر متقاضیورک پرمیت باز255
فرزندان بالای 18 سالورک پرمیت باز255
فرزندان بین 3 تا 5 سالویزای توریستی100
انگشت نگاری برای متقاضیان بالای 14 سالبه‌ازای هر نفر85

مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا در پارسی کانادا

پارسی کانادا به عنوان یک موسسه مهاجرتی معتبر با برخورداری از وکلای مجرب و کارآزموده از ایده‌های استارتاپی متقاضیان را اندازی استارتاپ در کانادا حمایت کرده و از صفر تا صد خدمات تخصصی لازم برای اخذ این ویزا را در اختیار قرار می‌دهد. مراحل طی کردن اخذ ویزای استارتاپ کانادا در موسسه ما به شرح زیر است:

  • ورود متقاضی
  • تحویل رزومه
  • تأیید رزومه توسط تیم طراح
  • گروه‌بندی
  • جلسه معارفه با وکیل ICCRC
  • جلسات آموزشی تیم طراح (20 الی 60 روز) و همچنین تأیید پروژه (تأیید بیزنس پلن) و رزرو تاریخ مصاحبه
  • برگزاری مصاحبه با انکوباتور و پیروزی در مصاحبه
  • پرداخت فاکتور کلاس‌های منتورشیپ
  • شروع کلاس‌های منتورشیپ (14 روز به جز شنبه و یکشنبه‌ها هر روز 8 الی 9 ساعت )
  • اخذ توصیه‌نامه
  • ارائه مدرک آیلتس
  • دریافت تمکن مالی تمکن مالی
  • دریافت سوءسابقه متقاضی
  • اخذ نامه حمایتی یک هفته الی سه ماه
  • جمع‌آوری مدارک لازم برای درخواست اقامت دائم
  • permanent file number
  • انگشت نگاری
  • تست سلامت
  • اخذ pr

  • رزومه (CV) و بیزینس پلن
  • نامه حمایت از یک سرمایه گذار کانادایی
  • مدارک شخصی: پاسپورت معتبر و مدت دار، شناسنامه، سند ازدواج (در صورت متاهل بودن)
  • مدارک تمکن مالی و معرفی نامه بانکی
  • مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه
  • تاییدیه معاینه پزشکی و سوء پیشینه
  • رسید پرداخت هزینه‌ها

طبیعی است مدارکی از شما خواسته شود که در این لیست نباشد.

  • اگر متاهل و دارای فرزند هستید، همسر شما می‌تواند مجوز کار باز کانادا (Open Work Permit) بگیرد و در کانادا کار کند.
  • فرزندان شما هم می‌توانند با گرفتن ورک پرمیت یا مجوز تحصیل (Study Permit) در کانادا کار کنند یا به تحصیل مشغول شوند.
  • برای فرزندان خردسال و زیر سن تحصیل هم باید eTA یا Visitor ویزا بگیرید.

فرآیند اخذ ویزای اخذ ویزای استارتاپ کانادا بسته به حجم کاری اداره مهاجرت پناهندگان و شهروندی کانادا (IRCC) می‌تواند متفاوت باشد. به‌طورکلی دوره انتظار برای تصمیم‌گیری نهایی در مورد درخواست این ویزا می‌تواند بین 30 الی 33 ماه طول بکشد.

در مرحله اول طرح شما توسط سرمایه گذار بررسی می‌شود. پس از تایید به دست اداره مهاجرت کانادا می‌رسد و تایید می‌شود. در اینجا ممکن است مرحله‌ای به‌نام Peer Review بر روی طرح شما اجرا شود. این مرحله توسط دو سازمان به‌نام‌های NACO و CVCA اجرا می‌شود و هدف آن هم بررسی احتمال وجود فساد و پولشویی در بیزینس و حصول اطمینان از مطابقت بیزینس با استانداردهای صنعتی و کاری کاناداست.

نگاهی به آمار موفقیت ایرانیان در راه اندازی استارتاپ در کانادا

ایرانیان معمولا پای ثابت راه اندازی استارتاپ در کانادا هستند! به نمودار زیر توجه کنید:

بیشترین متقاضیان اخذ ویزای استارتاپ کانادا بین سال‌های 2020-2013 به تفکیک کشور

ایران جز 5 کشور با بیشترین متقاضیان راه اندازی استارتاپ در کانادا

همان‌طور که در نمودار می‌بینید؛ ایران جز 5 کشور با بیشترین متقاضیان اخذ SUV یا (Start-Up Visa) بین سال‌های 2013 تا 2020 بوده است. همچنین بیشترین درخواست برای اخذ این ویزا در سال 2020 از ایران بوده که در حدود %29 کل درخواست‌هاست:

کشورهای با بیشتری درخواست برای برنامه استارتاپ کانادا در سال 2020

ایرانیان در صدر متقاضیان راه اندازی استارتاپ در کانادا

تعداد Start-up‌ های ثبت شده در کانادا بین سال‌های 2020-2013 به تفکیک استان را هم در نمودار زیر می‌بینید:

استارتاپ های راه اندازی شده در کانادا به تفکیک ایالت

بریتیش کلمبیا و انتاریو میزبان 78 درصد استارتاپ‌ها

چند مورد از استارتاپ‌های برتر کانادا که توسط مهاجران راه اندازی شدند را در لیست زیر می‌بینید:

استارتاپ‌سال تاسیسحوزه فعالیتموسسان
ApplyBoard2015آموزش مجازیMartin Basiri, Meti Basiri, Massi Basiri
Dapper Labs2018NFT و رمز ارزRoham Gharegozlou
StackAdapt2013تبلیغاتVitaly Pecherskiy, Yang Han
Loopio2014مدیریت و رشد سازمانیJafar Owainati, Matt York, Zakir Hemraj
Wingocard
2019مدیریت مالی و پرداخت بانکیMehdi Mehni, Salvatore D'Agostino, Sebastien Brault
Buckzy2018اکوسیستم پرداخت‌های آنلاینAbdul K Naushad

بسیاری از این استارت آپ‌ها، جز کسب‌وکارهای موفق هستند که در سال‌های اولیه فعالیت توانستند به سود بسیار خوبی برسند. برای آشنایی بیشتر با این شرکت‌ها مطلب استارتاپ های موفق کانادا را مطالعه کنید.

علاوه‌بر کانادا، خدمات مهاجرت از طریق استارتاپ به کشورهای زیر را نیز می‌توانید از پارسی کانادا دریافت کنید:

ویزای استارتاپ کانادا برای چه کسانی مناسب نیست؟

برنامه ویزای استارت آپ کانادا برای کارآفرینانی که سرمایه محدودی دارند اصلاً مناسب نیست. همان‌طور که گفتیم یکی از شرایط اصلی برنامه ویزای استارت آپ کانادا، دریافت نامه حمایتی (Letter of support) یا تعهد سرمایه‌گذاری از یکی از سازمان‌های تعیین شده در کانادا است. اگر شما (یا شرکت شما) سرمایه کافی نداشته باشید، شانس دریافت پشتیبانی از یک سازمان تعیین شده تقریباً صفر است. درضمن ریسک ریجکتی ویزای استارتاپ کانادا برای افراد سالخورده بالای 60 سال نیز بسیار زیاد است.

دلایل ریجکتی ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا ممکن است مانند سایر ویزاهای طراحی شده کانادا به دلایل مختلفی که در زیر عنوان می‌کنیم از طرف اداره مهاجرت ریجکت شود.

  1. کامل نبودن بیزنس پلن یا توجیه‌پذیر نبودن آن
  2. فقدان تجربه تخصصی متقاضی در مورد استارتاپ موردنظر
  3. فقدان شواهدی برای اثبات همکاری با شرکای بالقوه و فعال نبودن بیزینس
  4. عدم جدیت متقاضی در پیگیری پرونده (این مورد توسط افسر مهاجرت بررسی می‌شود)
  5. داشتن سوءسابقه کیفری
  6. داشتن مشکلات پزشکی
  7. عدم کافی بودن تمکن مالی

درصد موفقیت ویزای استارتاپ کانادا

درصد موفقیت ویزای استارتاپ کانادا علاوه بر مدارک ارائه شده و شرایط متقاضی تا حد بسیار زیادی به موسسه مهاجرتی قانونی که متقاضی انتخاب می‌کند بستگی دارد. هرچقدر موسسه مهاجرتی تجربه زیادی در زمینه پیگیری این روش مهاجرتی داشته باشد و از وکلای با نفوذ و متخصصی استفاده کند درصد موفقیت پرونده بیشتر خواهد بود. البته لازم به ذکر است میزان موفقیت پرونده ویزای استارتاپ به میزان حمایت سازمان‌های تعیین شده هم بستگی دارد. در زیر با توجه به تجربه پرونده‌های اخیر موسسه مهاجرتی پارسی کانادا در زمینه صدور ویزاهای استارتاپی درصد تأیید این سازمان‌ها برای بیزنس پلن‌ها را بررسی کرده‌ایم.

78٪ – برای استارتاپ‌هایی که توسط انکوباتورهای کسب‌وکار حمایت می‌شوند.

80٪ – برای استارتاپ‌هایی که توسط شبکه‌های سرمایه‌گذار فرشته پشتیبانی می‌شوند.

43٪ – برای استارتاپ‌هایی که توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر حمایت می‌شوند.

سخن پایانی

اگر به‌دنبال راه‌ اندازی استارتاپ در خارج هستید، با توجه به معیارهای مختلف، به جراًت می‌توان کانادا را بهترین کشور دانست. طبق بررسی‌ها، ایرانیان از پرتقاضاترین ملیت‌ها برای برنامه استارت آپ کانادا هستند.

اخذ ویزای استارتاپ کانادا شرایط متعددی دارد که یکی از آن‌ها جلب رضایت یک سرمایه‌گذار کانادایی برای حمایت از کسب‌وکار شماست. راه‌اندازی کسب و کار در این کشور قوانین و شرایط مهم دیگری هم دارد که بهتر است در این‌باره با وکلای مجرب مشورت کنید. برای مطالعه بیشتر درباره خدماتی که پارسی کانادا، برای ویزای استارتاپ کانادا، ارائه می‌دهد، پکیج ویژه استارتاپ کانادا را در ادامه بخوانید:

سوالات متداول:

  • داشتن بیزینس پلن قوی و قابل رقابت
  • اخذ نامه حمایتی از یک سرمایه گذار کانادایی
  • تمکن مالی
  • مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه (IELTS, CELPIP, TEF, TCF)

موفقیت یا شکست بیزینس تاثیری در روند اخذ اقامت دائم کانادا ندارد و موجب ابطال آن هم نمی‌شود.

بله. نام این کار Syndication است و می‌توانید از چند سرمایه گذار کانادایی حمایت دریافت کنید. البته به‌شرطی که از سرمایه گذاران مورد تایید اداره مهاجرت کانادا باشند.

بله. حداکثر 5 شریک می‌توانند در یک برنامه شرکت کنند. سازمان حمایت کننده یک نفر را فرد اصلی (Essential Person) و مابقی را فرعی (Non-essential) تعیین می‌کند. بدون وجود مهره اصلی، سرمایه گذار از شما حمایت نمی‌کند و اداره مهاجرت کانادا هم پرونده شما را رد می‌کند.

بله. بدون داشتن نامه حمایتی از حداقل یک سرمایه گذار از نوع: سرمایه گذاران فرشته (Angel Investors)، سرمایه گذاران ریسک پذیر (Venture Capital Funds) و مراکز رشد (Incubators)، نمی‌توان پروسه ویزای استارتاپ کانادا را آغاز کرد.

برخی از منابع معتبر: ceoworld.biz، usnews، forbes, اداره مهاجرت کانادا

آیا سوالی دارید؟

ارسال سوال