موسسه حقوقی بین‌ المللی دادگران حق و عدالت

اگر قصد دارید از طریق استارتاپ به کشور کانادا مهاجرت کنید باید بتوانید برای ایده خود سرمایه گذار بگیرید که این سرمایه گذار باید از سازمان های معرفی شده توسط اداره مهاجرت باشد. در این حالت می توانید اقدام به گرفتن اقامت دائم کانادا برای خود و خانواده خود کنید. لازم به ذکر است که خودتان نمی توانید سرمایه گذاری شخصی انجام دهید مگر اینکه از سمت سازمان های معرفی شده از شما خواسته شود که در سرمایه گذاری مشارکت کنید. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص کلمه “ویزا استارتاپ” را به شماره ۳۰۰۰۶۰۱۶ پیامک کنید تا با شما تماس بگیریم.