ویزای استارت آپ استرالیا
اگر میخواهید یک کسبوکار جدید را در استرالیا شروع کرده و یا محصول ابداعی خود را در این کشور به تولید انبوه برسانید، اخذ ویزای استارت آپ استرالیا، یک گزینه اصلی برای شما خواهد بود.
شروع یک کار جدید بهاندازه کافی سخت خواهد بود. اگر بخواهید این کار را در یک کشور دیگر انجام دهید، روند پیشروی آن تا حد زیادی غیرقابلپیشبینی میشود و نیازمند کسب اطلاعات کافی و بررسی همهجانبه شرایط کشور مقصد خواهد بود.
بههمیندلیل، در ادامه این مطلب قصد داریم تا با بررسی دقیق شرایط اخذ ویزای استارتاپ استرالیا، مزایا، معایب، هزینه، مدت زمان و مراحل اخذ این ویزا، به شما برای شروع کسبوکارتان در استرالیا کمک کنیم.
ویزای استارت آپ استرالیا چیست؟
ویزای استارت آپ استرالیا که به آن ویزای 188e نیز گفته میشود، یک ویزای 4 ساله برای کسانی است که قصد سرمایهگذاری برای توسعه یک شرکت یا تجارت در این کشور را دارند. این ویزا، در دسته ویزای زیرکلاس 188 قرار گرفته و نوعی از ویزای سرمایه گذاری استرالیا است. این ویزا موقت بوده و اگر قصد اخذ اقامت دائم در استرالیا را دارید، میتوانید از طریق ویزاهای زیرکلاس 888 اقدام کنید.
مزایا و معایب ویزای 188 e استرالیا
اخذ ویزای استارت آپ استرالیا، مزایای متعددی برای افراد دارای آن دارد. مزایای گرفتن این ویزا برای رفتن به استرالیا، از معایب آن بسیار بیشتر است. در واقع شاید بتوان تنها عیب این ویزا را در موقتی بودن آن بیان کرد. از اصلیترین مزایای ویزای 188 e استرالیا، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- انجام فعالیتهای تجاری و کارآفرینی در استرالیا
- امکان اقامت در استرالیا به مدت چهار سال و سه ماه
- امکان بهرهمندی از مزایای برنامههای متعدد کارآفرینی در استرالیا
- حمایت از اعضای واجد شرایط خانواده برای رفتن به این کشور
- امکان اقدام برای اقامت دائم (در صورت واجد شرایط بودن)
شرایط اخذ ویزای استارتاپ کشور استرالیا
اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید، باید شرایط اخذ ویزای موردنظرخود را به طور کامل رعایت کنید. اگر واجد شرایط ویزای استارتاپ استرالیا باشید، میتوانید آن را دریافت کنید. یکی از معیارها و شرایط اصلی ویزای 188-E این است که شخص توسط یک سازمان دولتی ایالتی یا منطقهای استرالیا تأیید شده و از طرف آن دعوتنامه دریافت کند.
علاوهبراین، شخص متقاضی نباید سابقه فعالیت در کسبوکاری که در استرالیا غیرقانونی و یا غیرقابلقبول است را داشته باشد. داشتن شرایط بهداشتی و سلامتی عمومی، واجد شرایط معیارهای شخصیتی و همچنین عدم داشتن بدهی به دولت استرالیا، از دیگر شرایط ضروری اخذ این نوع ویزا هستند. سایر شرایط عمومی اخذ ویزای استارت آپ استرالیا در جدول زیر آمده است:
معیارهای اخذ ویزای 188-E استرالیا | |
---|---|
شرایط سنی | حداکثر 55 سال |
مهارت زبانی | تسلط کافی به زبان انگلیسی و نمره آیلتس 6 |
بودجه موردنیازبرای سرمایهگذاری | 200,000 دلار استرالیا |
فعالیتهای تجاری مجاز | کلیه فعالیتهای کارآفرینی مطابق با ایدههای نوآورانه که منجر به تجاریسازی یک محصول یا خدمات؛ و یا ایجاد و توسعه یک شرکت یا کسب و کار شود. |
فعالیتهای تجاری غیرمجاز | سرمایهگذاری در حوزه املاک و مستغلات، استخدام کارگر، خرید حق امتیاز یک کسبوکار یا شرکت موجود و فعال در استرالیا |
مراحل اخذ ویزای استارت آپ استرالیا
مراحل اصلی اخذ ویزای استارت آپ استرالیا عبارت است از:
- تکمیل و ارسال فرم اظهار علاقه یا EOI (Expression Of interest) در سیستم “SkillSelect”
- دریافت تأییدیه از آژانس ایالتی یا منطقهای مورد هدف در استرالیا برای کارآفرینی و ایجاد استارتاپ
- درخواست اخذ ویزا تا سقف 60 روز بعد از دریافت دعوتنامه
- ارائه مدارک اخذ ویزا به سفارت استرالیا
- انتظار برای موافقت با اخذ ویزا
هزینه و مدتزمان صدور ویزای استارت آپ استرالیا
از زمانی که مراحل گفته شده در بالا را انجام داده و دعوتنامه رسمی ایالتی یا منطقهای را دریافت کردید، تا 60 روز پس از آن فرصت دارید برای درخواست ویزای 188 e استرالیا اقدام کنید. اما اکثر کسانی که متقاضی اخذ این نوع ویزا هستند، میخواهند بدانند که چه مدت پس از تکمیل مدارک و ارسال درخواست، ویزای آنها صادر خواهد شد. بهطورکلی، موافقت با اخذ این ویزا و صدور آن، ممکن است از 3 تا 7 ماه طول بکشد.
در زمان ارسال مدارک اصلی اخذ ویزا، باید فیش پرداخت هزینه ویزا را نیز ارائه دهید. این هزینه برای ویزای استارتاپ استرالیا 4,115 دلار است. این مبلغ تنها برای اخذ ویزا بوده و شامل هزینههای جانبی جمعآوری مدارک نمیشود.
همچنین باید در نظر داشته باشید که اگر درخواست ویزای شما به هر دلیلی پذیرفته نشود، این مبلغ بازگردانده نخواهد شد. پس در هنگام تکمیل مدارک و بررسی شرایط خود برای تطابق با معیارهای اصلی این ویزا، کاملاً دقت کنید تا تقاضای شما رد نشود.
دریافت اقامت دائم از طریق ویزای استارتاپ استرالیا
بیشتر افرادی که با ایجاد یک کسبوکارو راهاندازی استارتاپ به استرالیا میروند، قصد اقامت دائم در این کشور را دارند. کسانی که شرایط را داشته و موفق به اخذ این ویزا و رفتن به استرالیا شدهاند، میتوانند برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنند. این افراد با داشتن ویزای 188 استرالیا میتوانند برای اخذ ویزای 888 این کشور اقدام کنند. فرد واجد شرایط، باید معیارهای زیر را به درستی رعایت کند:
- اقامت حداقل 2 سال (بهصورت مدام یا غیرمداوم) در استرالیا پس از اخذ ویزای 188 e
- موفقیت و ادامه فعالیت استارتاپ برای مدت زمان تعیین شده
- عدم ورود به حوزه فعالیتهای تجاری غیرمجاز و غیرقابل قبول
- اثبات تعهد واقعبینانه نسبت به سرمایهگذاری یا کسبوکار ایجاد شده
برای اخذ اقامت دائم این کشور بعد از اخذ ویزای استارت آپ استرالیا باید بتوانید موفقیت استارتاپ خود را اثبات کنید.
برای اخذ اقامت دائم این کشور بعد از اخذ ویزای استارت آپ استرالیا باید بتوانید موفقیت استارتاپ خود را اثبات کنید. برای اثبات این امر، یا باید دو فاکتور از عوامل کلیدی موفقیت یا 1 عامل کلیدی موفقیت و 3 عامل موفقیت پشتیبان را داشته باشید. در ادامه این عوامل را بیان میکنیم.
عوامل کلیدی موفقیت عبارت است از:
- استخدام حداقل 2 نفر شهروند استرالیایی، مقیم دائم یا سایر افراد واجد شرایط
- گردش مالی سالانه حداقل 300,000 دلار استرالیا
- ثبت اختراع موقت یا اخذ امتیاز اختراع استاندارد یا نوآوری
- دریافت بودجه یا سرمایهگذاری مداوم در استارتاپ شما
- فعالیتهای مشترک با دانشگاهها
- فروش سرمایه به ارزش حداقل 2 میلیون دلار استرالیا
عوامل موفقیت پشتیبان عبارتند از:
- تطبیق فعالیتهای استارتاپ با سایر حوزههای فعال تجاری در استرالیا
- اخذ تأییدیه موفقیت از دولت ایالتی یا مناطق استرالیا
- پشتیبانی و حمایت از طرف بخشهای شرکتی
- راهاندازی حداقل 1 کسبوکار دیگر یا شراکت در حداقل 2 کسب و کار مجزا
- دریافت جوایز یا تقدیرنامههای رسمی مختلف
- افزایش یا کمک به بهبود سرمایه اجتماعی استرالیا
آیا کشور استرالیا برای ایجاد استارت آپ مناسب است؟
کشور استرالیا به دلایل زیادی میتواند یکی از بهترین کشورهای دنیا برای راهاندازی کسبوکار استارتاپی شما باشد. اگر میخواهید با اخذ ویزای استارت آپ استرالیا به این کشور بروید، دلایل زیر به شما برای انتخاب کشور مقصد اطمینانخاطرمیدهد.
- صداقت و شفافیت همهجانبه در سیستم کسبوکارهای استرالیا
- داشتن درآمد کافی نسبت به کار انجام شده
- نزدیکی به کشورهای آسیایی و امکان ارتباط سادهتر با آنها
- تنوع فرهنگی بالا در میان مردم استرالیا و بهرهمندی از تنوع بالای مخاطبان هدف با دیدگاههای مختلف
- سطح زندگی مطلوب در استرالیا و بهرهمندی از زیباییهای طبیعی در کنار فضای مدرن شهری
- ثبات قابل توجه اقتصادی و سیاسی
- بهرهمندی از طیف گسترده نیرویکار تحصیلکرده و ماهر
انواع ویزای استرالیا
ویزای استارتاپ در ایالت استرالیای جنوبی
بهعنوان بخشی از تلاشهای دولت مرکزی استرالیا برای جذب کارآفرینان خارجی با ایدههای استارتاپی، برنامه حمایت از نوآوری در استرالیای جنوبی (SISA) اجرا شده است. هدف اصلی برنامه ویزای کارآفرین استرالیا، که در 21 نوامبر 2018 ارائه شد، تشویق سرمایهگذاران برای راهاندازی تجارتهای نوآورانه در این کشور است. دیدگاه اصلی در پسزمینه ارائه ویزای استارتاپ استرالیا این است که شکوفایی و رشد استارتاپها برای آینده اقتصاد این کشور مهم هستند.
ویزای استارتاپ کشور استرالیای جنوبی از طریق ویزای زیرکلاس 408 در برنامه “SISA” ارائه میشود. این ویزا برای مدت حداکثر 4 سال صادر میشود. متقاضیان برای اخذ این نوع ویزا باید علاوه بر شرایط اصلی اخذ ویزای استرالیا، معیارهای زیر را داشته باشند:
- دریافت حمایت از طرف دولت استرالیای جنوبی برای شرکت در برنامه مهاجرتی
- ارائه یک طرح تجاری پشتیبان در زمان درخواست ویزا
- داشتن شرایط سنی حداکثر 45 سال
- برخورداری از مهارت و تسلط کافی بر زبان انگلیسی
- شرکت در برنامههای نوآوری و استارتاپی استرالیای جنوبی در طول مدت انقضای ویزا
تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارتاپ استرالیا
تفاوت اصلی دو نوع ویزای کارآفرینی یا ویزای 188 استرالیا با استارتاپ، در این است که ویزای استارتاپ در واقع یکی از انواع ویزا در زیرکلاس 188 یا همان کارآفرینی استرالیا است. برنامه مهاجرت کارآفرینی استرالیا شامل 5 زیرمجموعه جداگانه است که برای همه سرمایهگذاران، کارآفرینان و صاحبان مشاغل واجد شرایط، فرصتی را برای مهاجرت به این کشور فراهم میکند. ویزای 188-E جزء این زیرمجموعهها است.
کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.
فیلد های "*" اجباری هستند
سخن پایانی
کشور استرالیا به دلیل دارا بودن شرایط مطلوب زندگی، ثبات اقتصادی، سیستم سیاسی کارآمد و …، یک فرصت استثنایی برای ایجاد کسبوکار را فراهم میکند. یکی از راههای مهاجرت به این کشور و ایجاد یک تجارت سودمند، اخذ ویزای استارت آپ استرالیا است. با داشتن این ویزا، افراد با ایدههای نوآورانه خود میتوانند به استرالیا رفته و حتی در صورت موفقیت کسبوکار خود، برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنند.
در این مطلب هرآنچه که برای اخذ ویزای استارتاپ استرالیا، از شرایط عمومی اخذ ویزا گرفته تا گرفتن اقامت دائم از طریق آن، لازم است بدانید را توضیح دادیم. اگر میخواهید برای اخذ این ویزا اقدام کنید، مطالعه مطالب گفته شده در این مقاله برای شما مفید خواهد بود.
آیا سوالی دارید؟