مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری

در این روش مهاجرتی, بعد از اینکه به صورت الکترونیکی ثبت نام کردید, در صورت تایید صلاحیت, بعد از 6 ماه از شما خواسته می شود که برای فرستادن درخواست خود اقدام کنید  و برای انجام این کار 2 ماه وقت در اختیار دارید.

نمره ی بالای آیلتس, تجربه ی کاری, سن, تجربه ی کار و تحصیل در خارج از کشوربه خودی خود می تواند عامل موفقیت شما باشد حتی اگر هیچ پیشنهاد شغلی دریافت نکرده باشید.

دسته بندی هایی که در آنها میتوانید مشغول به کار شوید:

کارگر ماهر

کارگر ماهر فنی حرفه ای

دسته ی تجربه ی کانادایی

فاکتور های ضروری برای اقدام از این طریق:

پیشنهاد شغلی تمام وقت از کانادا

تحصیلات

مهارت زبانی

سن

گواهینامه ها و مدارک تحصیلی

تجربه ی کاری مطابق با طبقه بندی ملی شغلی NOC

 

  • توجه داشته باشید که کبک سیستم متفاوتی دارد. برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
تکمیل فرم خود ارزیابی