موسسه حقوقی بین‌ المللی دادگران حق و عدالت

اخذ ویزای شینگن | هر شخصی که به هر دلیلی قصد ورود به منطقه شنگن را داشته باشد، ممکن است بسته به ملیتش پروسه متفاوتی را برای دریافت ویزا طی کند..
اگر پیش از این هرگز به اروپا نرفته اید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که از خودتان بپرسید: آیا برای شنگن به ویزا نیاز دارم؟ ” در حال حاضر، بیش از ۶۰ کشور در سراسر جهان می‌توانند بدون نیاز به اخذ ویزا، وارد منطقه شده و ۹۰ روز در مدت شش ماه در آنجا بمانند.

شما می توانید با ویزای شینگن اروپا به تمامی کشور های عضو اتحادیه ی اروپا سفر کنید. توجه داشته باشید که برای سفر به هر کشوری اخذ ویزای آن کشور الزامی است. برای گرفتن ویزای اتحادیه اروپا بهتر است از طریق ویزای شینگن اقدام کنید.

فهرست کشورهای عضو ویزای شینگن:

  • اتریش
  • بلژیک
  • جمهوری چک
  • دانمارک
  • استونی
  • فنلاند
  • فرانسه
  • آلمان
  • یونان
  • مجارستان
  • ایسلند
  • ایتالیا
  • لتونی
  • لیتوانی
  • لوکزامبورگ
  • مالت
  • هلند
  • نروژ
  • لهستان
  • پرتغال
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • اسپانیا
  • سوئد
  • سوییس
  • لیختن اشتاین
اخذ ویزای شینگن
اخذ ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن:

ویزای شینگن ترانزیت نوع A: ویزای نوع A به مسافران این امکان را می دهد تا بتوانند ویزای ترانزیت هوایی را بگیرند. به این ویزا به اصطلاح ویزای ترانزیت گفته می شود. با اخذ ویزای شینگن نوع A می توانید با هواپیما وارد فرودگاه مقصد شوید و در کمتر از چهل و هشت ساعت خاک این کشور را با هواپیما ترک کنید. این ویزا بیشتر زمانی قابل اخذ است که نیاز به تغییر خط هوایی داشته باشید و یا این که هواپیما نیاز به سوخت گیری داشته باشد. به این ترتیب می توانید به راحتی وارد کشور مقصد شده و پس از برطرف شدن مشکل از طریق مرزهای هوایی فرودگاه را به مقصدی دیگر ترک کنید.

ویزای شینگن ترانزیت: این ویزا نیز یکی از ویزا های ترانزیت است. با این ویزا می توانید خاک کشور مورد نظر را به مقصد دیگر از راه مرزهای زمینی یا آبی ترک کنید. دقت داشته باشید که در کمتر از چهل و هشت ساعت باید خاک این کشور را ترک کرده باشید.

ویزای شینگن توریستی: ویزای توریستی یا نوع C یکی از انواع ویزا هایی است که می توان اخذ کرد. با اخذ ویزای توریستی می توانید در کمترین زمان ممکن به کشور مقصد سفر کنید. این ویزا به شما این امکان را می دهد تا حداکثر به مدت نود روز در خاک کشور مقصد اقامت داشته باشید.

ویزای شینگن بلند مدت: ویزای مولتی یا چند بار ورود است که به متقاضیان این امکان را می دهد تا به مدت پنج سال به خاک این کشور رفت و آمد داشته باشند. پس از گذشت پنج سال می توان دوباره برای اخذ ویزا اقدام کرد. این ویزا بیشتر توسط افرادی اخذ می شود که فرزندشان در این کشور مشغول تحصیل هستند و یا اقامت دارند.