موسسه حقوقی بین‌ المللی دادگران حق و عدالت

ویزا 491 استرالیا | دولت استرالیا قرار است ویزایی جدید را به نام ویزا 491 در 16 نوامبر 2019 معرفی کند. این ویزا جایگزین ویزا 489 خواهد شد. این ویزا زیر مجموعه، به کارگران ماهر این امکان را می دهد تا برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند و برای کارفرمای خود به مدت 5 سال کار کنند. دارندگان این ویزا می توانند بستگان نزدیک را پوشش دهند، در استرالیا تحصیل کنند، و در صورت واجد شرایط بودن، ویزا را به اقامت دائم تبدیل کنند.

چه تغییراتی در این ویزا نسبت به ویزا 489 ایجاد شده است؟

پس از اعمال تغییرات، ویزا 491 نسبت به ویزای قبلی یعنی 489 تغییراتی در آن اعمال شده است که عبارتند از:

  • مدت زمان مورد نیاز برای زندگی و کار در مناطق استرالیا برای اقامت دائم از 2 به 3 سال افزایش یافته است.
  • اضافه شدن مشاغل بیشتر(بیش از 500 شغل)
  • الویت بندی در بررسی تقاضاهای ویزا
  • معرفی مناطق بیشتری از استرالیا
  • 10 امتیاز برای مدارک تخصصی تحصیلی که قبلا 5 امتیاز داشته است.
  • 10 امتیاز برای متقاضیان دارای همسر که مهارتی خاص داشته باشند.
  • 10 امتیاز برای متقاضیانی که مجرد هستند یا همسری دارند که شهروند استرالیا است و یا اقامت دائم این کشور را دارد.
  • 5 امتیاز برای متقاضیانی که همسرشان تسلط بر زبان انگلیسی دارد.
  • 15 امتیاز برای متقاضیانی که توسط قلمرو شمالی استرالیا کاندید شده اند یا بوسیله یکی از اعضای خانواده اسپانسر شده باشند.

ویزا 491 چه شباهت هایی با ویزا 489 دارد؟

  • متقاضیان باید از طریق دولت یا یک قلمرو در استرالیا کاندید شوند یا توسط یکی از اعضای خانواده اسپانسر شوند که در مناطق تعریف شده توسط دولت استرالیا زندگی می کند.
  • متقاضیان باید امتیازهای کلی مربوط به سن، مدرک زبان انگلیسی، ارزیابی مهارت، آزمون شخصیت و آزمون های سلامت را بدست آورند.

این ویزا برای چه کسانی مناسب است؟

این ویزا برای متقاضیان ماهری است که مایل به زندگی و کار در مناطق تعریف شده در استرالیا به مدت پنج سال هستند و می خواهند اقامت دائم بگیرند. متقاضیان نیازی به حمایت از سوی کارفرما ندارند، بلکه لازم است توسط یک دولت یا قلمرو استرالیا معرفی شوند یا توسط یکی از اعضای خانواده خود اسپانسر شوند. دارندگان این ویزا باید در یکی از مناطق تعریف شده توسط دولت استرالیا زندگی کنند (به مدت 5 سال). این مناطق تعریف شده در استرالیا کلیه مناطق استرالیا را شامل می شود به غیر از مناطق کلان شهری سیدنی، ملبورن، بریزین، گلد کوست و پرت. برای واجد شرایط بودن اقامت دائم (ویزای 191) متقاضی باید حداقل سه سال قبل از درخواست ، به زندگی و کار در منطقه استرالیا بپردازد و حداقل شرایط لازم برای اشتغال و درآمد را دارا باشد.

شرایط درخواست ویزا 491 استرالیا چیست؟

برای اینکه افراد درخواست ویزا 491 را بدهند باید دارای یک سری از شرایط باشند که عبارتند از:

  • سن زیر 45 سال
  • داشتن حداقل سه سال سابقه کار
  • تسلط به زبان انگلیسی (به عنوان مثال IELTS 6.0 برای همه گروهها یا معادل آن)
  • داشتن معیارهای سلامتی و آزمون شخصیت
  • کسب حداقل 65 امتیاز در سیستم امتیاز بندی
  • کاندید شدن توسط یکی از مناطق یا قلمروهای استرالیا یا اسپانسرشدن از سوی یکی از اعضای خانواده که در استرالیا زندگی می کنند.

آیا دارندگان ویزا 491 می توانند ویزاهای دیگری هم داشته باشند؟

دارندگان ویزا 491 نمی توانند ویزاهای دیگر داشته باشند. این شامل ویزاهای PR مهارتی (189 و 190) ، ویزاهای تجاری (124 ، 132 و 188) ، ویزای PR 186 می شود.

چگونه ویزا 491 به اقامت دائم تبدیل می شود؟

ویزا 491 یک ویزای 5 ساله است. با استفاده از این ویزا در صورتی که شرایطی که در ادامه به آن اشاره شده است را دارا باشید، موفق به اخذ ویزای اقامت دائم خواهید شد.

  • حداقل به مدت سه سال در مناطقی که توسط دولت استرالیا تعریف شده کار، تحصیل یا زندگی کرده باشید.
  • حداقل درآمدی بالغ بر 53900 دلار در طی سه سال داشته باشید.

آیا حائز شرایط ویزای 491 هستم؟

شرایط کاندید شدن برای ویزای 491 از سوی دولت یا قلمروهای استرالیا احتمالا شبیه به شرایط ویزای 489 خواهد بود. در حالیکه شرایط قلمروهای استرالیا متفاوت هستند ولی نقاط مشترکی بین آنها وجود دارد که می توانید باز هم حائز شرایط اخذ ویزا شوید.

  • فارغ التحصیل شدن از موسسه ای در دولت یا قلمروهای استرالیا – که هم اکنون در استرالیا جنوبی ، تاسمانی، قلمرو پایتختی استرالیا ( دکتری) قلمرو شمالی ، استرالیا غربی و کوئینزلند (کارشناسی ارشد یا دکترا) این گزینه وجود دارد.
  • اشتغال در قلمروهای استرالیا که در حال حاضر در استرالیای جنوبی، تاسمانی، قلمرو پایتختی استرالیا، قلمرو شمالی، ویکتوریا و کوئیزلند این گزینه وجود دارد.
  • داشتن بستگان درجه ۱ که در دولت یا قلمرو های استرالیا زندگی می کنند که در حال حاضر این گزینه در استرالیا جنوبی و تاسمانی وجود دارد.

روند درخواست ویزا 491 چگونه است؟

  • بررسی صلاحیت فرد بر اساس امتیازات بدست آمده
  • کسب نمره مثبت در ارزیابی مهارت ها و نتایج آزمون زبان انگلیسی
  • ارائه EOI از طریق برنامه SkillSelect
  • ارائه درخواست کاندیدی قلمروهای استرالیا
  • ارائه درخواست ویزا ظرف 60 روز پس از دریافت یک دعوت نامه برای درخواست (ITA)

توجه داشته باشید که این روند درخواست ویزا به صورت ساده برای شما در اینجا ارائه شد است. برای اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس حاصل فرمایید. این موضوع برای این اهمیت دارد که تهیه و ارائه اسناد و اطلاعات صحیح ، عامل مهمی در روند درخواست ویزا شما به حساب می آید.

مزایای ویزا 491 استرالیا چیست؟

  • می توانید خارج از استرالیا درخواست ویزا بدهید.
  • این ویزا به شما امکان زندگی، کار و تحصیل در استرالیا را می دهد.
  • این ویزا به شما اجازه می دهد تا به مدت طولانی (5 سال) در استرالیا اقامت داشته باشید. پس از 3 سال می توانید برای اخذ ویزا دائم 191 اقدام کنید که این خود مزیتی بزرگ به حساب می آید.