وکیل مهاجرت
این سوال برای شما آشناست؟! «وکیل مهاجرت چهکاری میکنه که خودم نمیتونم انجام بدم؟» خب واقعیت را بخواهید، همه به وکیل مهاجرتی نیاز ندارند، اما درهرصورت، وجودِ یک وکیل مهاجرتی میتواند شانس اخذ ویزا را برای شما بالا ببرد؛ حالا چه باتوجهبه شرایط حتماً به او نیاز داشته باشید و چه برای قطعی کردن پرونده بهسراغ او بروید!
بیایید نگاهی به وظایفِ وکلای مهاجرتی بیندازیم و ببینیم واقعاً این افراد و موسسات چهکاری برای شما میکنند، آیا این کارها را خودتان هم میتوانید انجام دهید؟ اگر تصمیم گرفتید بهسراغ وکیل بروید، چه سوالاتی باید از او بپرسید و اصلاً چطور یک وکیل رسمی و مطمئن را تشخیص دهید؟ پیش از ادامه هم میتوانید با پر کردن فرم ارزیابی مهاجرت، شرایطتان را برای مهاجرت بسنجید.
کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.
فیلد های "*" اجباری هستند
دوراهیِ داشتن یا نداشتن وکیل برای مهاجرت
مهاجرت یک مسیرِ پُرپیچوخم است؛ تغییر قوانین، روندِ بررسی پرونده، مصاحبه با سفارت، تکمیلِ مدارک و بسیاری موارد ریزودرشت دیگر نیازمند دانستن ریزهکاریها و نکات مهم است.
مهاجرت مثل آزمون گواهینامه رانندگی نیست که در صورت رَد شدن بتوانید دو هفته بعد مجدد امتحان دهید! شما یک بار مهاجرت میکنید و چهبسا این تصمیم، مهمترین تصمیم زندگیتان باشد. باتوجهبه هزینههای سنگین، سختیها و دشواریِ مسیر؛ آیا جایی برای آزمونوخطا و ریسککردن وجود دارد؟
سابقه ریجکتی ویزا، در تلاشهای بعدی شما حتی برای کشوری دیگر تاثیر منفی میگذارد. دادنِ اطلاعات غلط، تکمیل نبودن مدارک، انتخاب روش نادرست و … هم ممکن است علاوه بر ریجکتی ویزا، شما را برای مدتی از درخواست ویزای مجدد محروم کند!
باتوجهبه افزایش شدید آمار مهاجرت، سختگیریها و قانونمندی سفارتها و ادارات مهاجرت هم بیشتر شده است. بدونِ تعارف بگوییم: بهترینها و بینقصترینها انتخاب میشوند و حتی اگر کوچکترین ایرادی در پرونده باشد، ممکن است ریجکت شوید! اگر میتوانید از پَسِ این شرایط بربیایید، خودتان اقدام کنید؛ در غیر این صورت، یک وکیل جهت مهاجرت بگیرید. خب به این سوال میرسیم:
وکیل مهاجرت چه کارهایی برای ما میتواند انجام دهد؟
وکیل امور مهاجرت در همۀ مراحل؛ از شروع بررسی شرایط تا رسیدن به کشورِ مقصد و جاافتادن در آنجا میتواند به شما کمک کند. مهمترین کارهایی که این افراد میتوانند انجام دهند این موارد است:
- انتخاب بهترین روش مهاجرتی باتوجهبه شرایط شما
- بررسی پرونده و اطلاع دادن نقصِ مدارک
- پیشنهاد دادن نکات و روشهایی برای افزایش امتیاز یا شانس اخذ ویزا
- ارسال پرونده به اداره مهاجرت با کمترین ریسک
- پیشنهاد دادن نکاتی برای افزایش شانس قبولی در مصاحبه با آفیسر و سفارت
- کمک به شما در تقویت رزومه، ترجمه و معادلسازی مدارک و گرفتن مدرک زبان
- کمک به شما در رزرو بلیط، هتل، امورِ مهاجرتیِ بعد از رسیدن به کشور مقصد و مشکلات موجود
- کمک به شما در گرفتنِ اقامت دائم و شهروندی
- کمک به شما در پیداکردن کار یا ثبتنام برای تحصیل در کشور مقصد
- و …
وکلای مهاجرت، باتوجهبه تجربۀ خود و تسلط به امور و قوانین مهاجرتی، سرعتِ روند مهاجرت شما و درصد موفقیت آن را بالا میبرند. البته بعضی افراد هستند که باتوجهبه شرایطشان بهتر است حتماً بهسراغ یک وکیل مهاجرتی بروند، در ادامه میگوییم این افراد چهکسانی هستند.
کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.
فیلد های "*" اجباری هستند
چهکسانی باید حتما وکیل مهاجرتی بگیرند؟
شرایط بعضی افراد حساس است و بهتر است در این شرایط بهسراغ یک وکیل یا مشاور بروند. لیست زیر جزو این افراد هستند:
- کسانی که سابقه ریجکتشدن ویزا دارند.
- کسانی که سوءپیشینه دارند.
- کسانی که با تاخیر زیاد، هنوز ویزایشان نیامده.
- کسانی که روشِ مهاجرتی آنها نرخ ریجکتیِ بالایی دارد.
- کسانی که کارفرما هستند و قصد استخدام نیرویکار مهاجر دارند.
- کسانی که دانش و توانایی لازم برای اقدام را ندارند.
- کسانی که سوادِ کار با اینترنت و انجام مراحل آنلاین مهاجرت را ندارند یا کسی را ندارند برایشان این کار را بکند.
- کسانی که وقت و حوصله کاغذبازیها و پیگیری روندِ مهاجرت را ندارد.
این افراد بهتر است با یک وکیل خوب برای مهاجرت مشورت کرده و در این مسیر از او کمک بگیرند. خب حالا اگر وکیل گرفتیم، چه سوالاتی از او بپرسیم؟ در ادامه بررسی میکنیم.
چه سوالاتی از وکیل مهاجرتی بپرسیم؟
مهاجرت بهخودیخود یک مسیر پُر از سوال و ابهام است. اگر نگرانیها، استرسها و دلمشغولیها را هم به آن اضافه کنیم، سختتر هم میشود. اگر تصمیم گرفتید پیش یک وکیل مهاجرتی بروید، او باتوجهبه دانش و تجربه خود، نگرانیها و ابهامات شما را رفع میکند.
نگران نباشید، اگر پیشِ بهترین وکیل مهاجرت بروید، طبیعتاً پشتیبانی آنها آنقدر قوی هست که تا آمدن ویزا هروقت دوست داشتید با آنها ارتباط گرفته و سوالات و ابهامات خود را بپرسید. اگر برای بار اول میخواهید به یک دفتر وکالت مهاجرت سر بزنید و مشاوره بگیرید، این سوالها را حتما بپرسید:
- بهترین روش مهاجرت برای من چیست و چرا؟
- آیا همسر و فرزندانم را هم میتوانم با خودم ببرم؟
- به غیراز کشور مدنظر، برای کدام کشور شانس مهاجرت دارم و چرا؟
- هزینه وکالت شما چقدر است و شامل چه مواردی است؟
- آیا این هزینه شامل هزینههای دولتی کشور مقصد هم میشود یا برای آن باید جداگانه پول بدهم؟
- چند پرونده موفق در این روش داشتهاید؟
- حقِ و حقوق من و شما در قرارداد مهاجرت چیست؟
- بعد از بستن قرارداد، چطور و کجا با شما در ارتباط باشم؟
- حدوداً چقدر طول میکشد تا ویزای من بیاید؟ آیا صفِ مهاجرت در این روش شلوغ است؟
- آیا برای ترجمه مدارک، گرفتن مدرکِ زبان، معادلسازی مدارک و … هم میتوانید به من کمک کنید؟
کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.
فیلد های "*" اجباری هستند
و سوالات مشابه دیگر. البته میتوانید درباره شرایط و وضعیت زندگی در آن کشور، هزینههای زندگی، تکلیف شغل یا تحصیل شما یا اصلاً مراحلی که بعد از رسیدن باید طی کنید هم سوال بپرسید. بعد از بستن قرارداد و واردِ مسیر مهاجرت شدن هم سوالات زیادی به ذهن شما میآید که میتوانید از مشاور، موسسه مهاجرتی یا وکیل خود بپرسید.
وکیل مهاجرت را از ایران بگیریم یا از خارج؟
بعضی افراد معتقدند انتخاب وکلای مهاجرت در خارج گزینه بهتری نسبت به انتخاب وکلای داخل ایران است. درصورت بروز مشکل در پرونده یا حتی سلب اطمینان، پیگیری مسائل برای خارج از کشور دشوار است. همچنین باتوجهبه دوری و اختلاف ساعت، ارتباط با وکلا، پرسش و پاسخ و پیگیریها کمی سخت است.
حضور وکیل رسمی مهاجرت در ایران، هم اختیار عمل بیشتری برای پیگیری به شما میدهد و هم پیگیریِ روند پیشرفت پرونده و ارتباط با وکلا سادهتر است. درهرصورت انتخاب با خودتان است.
هزینه وکیل مهاجرت چقدر است؟
تعیین میزان دقیقِ هزینهها آنهم در بحثی مثل مهاجرت سخت است! شرایطِ شما، روشِ مهاجرتی، کشور مقصد، تعداد افراد خانواده، تغییرات قوانین مهاجرتی، خدماتی که قرار است وکیلِ اقامت یا موسسه مهاجرتی بگیرید و بسیاری مورد دیگر در تعیین هزینهها نقش دارند.
برای دانستن میزانِ هزینهها، بهترین راه گرفتن وقت مشاوره و مراجعه به وکیلهای مهاجرتی یا موسسات مهاجرتی است. بخشی از هزینهها هم مربوط به بررسی پرونده توسط اداره مهاجرت کشور مقصد است و هر متقاضی باید آن را پرداخت کند. خب میرسیم به این موضوع که چطور یک وکیلِ مهاجرت مورداعتماد و حرفهای پیدا کنیم؟
چطور بهترین وکیل مهاجرت را پیدا کنیم؟
این روزها اعتمادکردن سخت است، آن هم در بحثی مانند مهاجرت! قرار است سرمایه، وقت و اعتماد خودتان را به وکیل بسپارید، طبیعی است که بخواهید حرفهای، معتمد و کاربلد باشد. در انتخاب بهترین وکیل برای مهاجرت یا در مراجعه حضوری به وکلا یا موسسات این موارد را حتماً چک کنید:
- داشتن دفترِ وکالت با آدرس و شماره تلفن مشخص و معتبر
- داشتن پروانه موسسۀ حقوقی
- داشتن مجوزهای کاریابی خارجی و اعزام دانشجو به خارج
- داشتن وکلای رسمی و حرفهای مهاجرت (برای موسسات)
- داشتن پروندههای موفق مهاجرتی
- تسلط بر قوانین و شرایط مهاجرت
بعضی کشورها مانند کانادا و استرالیا، یک مجوز مخصوص برای وکلای مهاجرتی صادر میکنند که داشتن آن بهمعنی رسمیت آن وکیل برای انجام امور مهاجرتیِ آن کشور است. مانند سازمان ICCRC برای کانادا یا سازمان MARA برای استرالیا.
اگر برای این کشورها اقدام میکنید، مدرک یا کُد وکالت ICCRC و MARA را برای استعلام وکیل مهاجرت یا موسسۀ مهاجرتی از آنها بخواهید تا از رسمیت آنها مطمئن شوید. خب امیدواریم تا اینجا جواب خیلی از سوالات خودتان را گرفته باشید.
خدمات پارسی کانادا برای وکالت مهاجرت چیست؟
پارسی کانادا، با دراختیارداشتن وکلای رسمی مهاجرت، مجوز مشاوره شغلی و کاریابی خارجی و با پروندههای موفقِ متعدد، یک مشاورهِ خوب و یک وکالت حرفهای را به شما تضمین میدهد.
پارسی کانادا، در ایران، دو دفتر در تهران و اصفهان دارد که میتوانید برای مشاوره تخصصی مهاجرت به ما مراجعه کنید. اگر در زمینه وکالت مهاجرت به آلمان، استرالیا یا کانادا سؤال دارید، در مطالب زیر میتوانید تخصصیتر درباره آنها بخوانید:
پارسی کانادا در زمینه وکالت مهاجرت کشورهای کانادا، استرالیا، آلمان، فرانسه، یونان، اسپانیا، پرتغال، ایتالیا، دانمارک، قبرس، امارات متحده عربی، قطر و عمان و روشهای مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی و مهاجرت سرمایهگذاری فعالیت میکند. درصورتیکه نیاز به مشاوره دارید، فرم ارزیابی زیر را پرکرده تا مشاوران ما با شما تماس بگیرند:
کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.
فیلد های "*" اجباری هستند
در ادامه نگاهی مختصر به مطالب بررسی شده میاندازیم و بعد از آن هم سوالات متداول شما را درخصوص وکیل مهاجرت را جواب میدهیم:
سخن پایانی
تصمیم به گرفتن یا نگرفتن وکیل مهاجرت با خودتان است؛ هرچند داشتن وکیل میتواند شانس اخذ ویزا و سرعت مهاجرت را برای شما بالا ببرد. بعضی هم باتوجهبه شرایطشان بهتر است حتما وکیل بگیرند مانند افرادی که سابقه ریجکتی ویزا دارند.
وکیل مهاجرتی میتواند از شروع مسیر مهاجرت تا مشکلات پس از رسیدن به کشور مقصد به شما کمک کند؛ که مهمترینِ آن پیشنهادِ بهترین و کمریسکترین روش مهاجرتی باتوجهبه شرایط شماست. انتخاب بهترین وکیل مهاجرت سخت است؛ اما بررسی مجوزات، پروندههای موفق و نظرات مشتریان آنها میتواند به شما در این روند کمک کند.
آیا سوالی دارید؟