قوانین و شرایط کار در کشور استرالیا

کشور استرالیا دارای ثبات اقتصادی رو به رشد است و فرصتهای شغلی متنوعی را در بخشهای مختلف از جمله مراقبتهای بهداشتی، فناوری اطلاعات، مهندسی و ساختوساز ایجاد میکند.
همچنین استرالیا یکی از بالاترین نرخهای دستمزد و درآمد را در جهان دارد و اگرچه هزینه زندگی در این کشور بالا است، اما درآمد بالا و فرصتهای شغلی فراوان به این معنی است که در صورت داشتن شغل، میتوانید در این کشور به راحتی زندگی و در عین حال پسانداز کنید.
اگر شما هم قصد مهاجرت به استرالیا را دارید و میخواهید درباره شرایط کار، قوانین و محیط کار در این کشور پس از مهاجرت بیشتر بدانید، این مطلب را مطالعه کنید.
چشمانداز بازار کار در استرالیا
کشور استرالیا دارای اقتصاد قوی و پایدار بوده و به عنوان یک مقصد عالی برای کار و زندگی برای مهاجران متخصص شناخته شده است. همچنین این کشور هر ساله برای رونق اقتصاد و بازار کار، پذیرای نیروی ماهر متخصص در مشاغل مورد نیاز خود از سایر کشورها است و فرصتهای شغلی فراوانی دارد.
برای بررسی بیشتر این موضوع نگاهی به آمارهای اداره آمار استرالیا میاندازیم:
✔ در آگوست 2024 تعداد 329900 شغل خالی در این کشور وجود دارد (منبع).
✔ در اکتبر 2024، نرخ اشتغال 0.3 درصد (36800 نفر) افزایش یافت و تعداد افراد شاغل در این کشور به 14541200 نفر رسیده است (منبع).
✔ نرخ بیکاری در این کشور در ژانویه 2024 از 3.9 درصد در ماه قبل به 4.1 درصد افزایش یافته است (منبع). البته این اولین باری است که نرخ بیکاری از ژانویه سال 2022، به بالای 4.0 درصد میرسد. با این حال، همچنان نرخ بیکاری در این کشور در مقایسه با آمریکا (4.20 درصد) و کانادا (6.8 درصد)، پایینتر است.
💡یک نکته مهم
اگر به تازگی به استرالیا مهاجرت کردهاید باید به این نکته توجه کنید که بازار کار در استرالیا در بعضی مشاغل میتواند رقابتی باشد و کارفرمایان اغلب تمایل به استخدام نیروی کار با تجربه محلی هستند. از این رو پیدا کردن کار بهعنوان یک نیروی خارجی بدون تجربه کار استرالیایی، میتواند کمی چالش برانگیز و زمانبر باشد، اما با توجه به این که این کشور فرصتهای شغلی فراوانی دارد غیرممکن نیست.
بررسی قوانین کار در استرالیا
قوانین کار در استرالیا برای همه کارمندانی که در این کشور استخدام شدهاند، از جمله مهاجران یکسان است؛ یعنی مهاجران مانند سایر کارمندان در استرالیا از حقوق یکسانی برخوردار هستند و هر فرد حق دارد در محیط امن، عاری از تبعیض (فارغ از جنسیت، رنگ، نژاد و …) و آزار و اذیت کار کند.
سیستم اشتغال ملی در استرالیا، با نام سیستم کار منصفانه (Fair Work System) شناخته میشود. این قانون در 1 ژوئیه 2009 تحت قانون کار منصفانه 2009 تأسیس شد و به عنوان قانون اولیه حاکم بر روابط استخدامی در سراسر کشور عمل میکند و هدف آن کار عادلانه، انعطافپذیری و قاطعیت در روابط استخدامی برای کارفرمایان و کارمندان است.
از طرفی هر ایالت دارای قوانینی است که قانون کار منصفانه 2009 را تکمیل یا اصلاح میکند. برای مثال، ایالت نیو ساوت ولز، قانون روابط صنعتی 1996 خود را دارد که حمایتهای بیشتری را برای کارمندان در زمینههایی مانند اخراج ناعادلانه و ضد تبعیض ارائه میکند.
در کل سیستم کار منصفانه در استرالیا، جنبههای مختلفی مانند قوانین بهداشت و ایمنی محیط کار، حمایت در برابر اخراج غیر منصفانه، مقررات کار انعطافپذیر، مرخصی و پرداختهای بازنشستگی (حقوق بازنشستگی) را در بر میگیرد. با این حال، برخی از کارمندان تحت پوشش این سیستم ملی نیستند و در قانون کار منصفانه 2009 حقوق جداگانهای برای این کارمندان وجود دارد.
ساعت کاری در استرالیا
طبق قوانین استرالیا، حداکثر ساعات کاری (برای کارمندان تماموقت) معمولاً 38 ساعت در هفته یا 7 ساعت و 36 دقیقه در روز است و کار خارج از این ساعات به صورت اضافه کاری در نظر گرفته میشود. اضافه کاری معمولاً با نرخهای بالاتری نسبت به ساعات معمولی پرداخت میشود و میزان پرداختی بسته به نوع شغل متفاوت است.
شروع ساعت کاری استاندارد بسته به نوع صنعت، شغل و طبق توافق با کارفرما متفاوت است اما معمولاً از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر، از روزهای دوشنبه تا جمعه در هفته، تعیین میشود و اغلب شامل یک زمان استراحت 30 تا 60 دقیقهای برای صرف ناهار است. علاوه بر این، کارمندان از یک زمان استراحت کوتاه 10 دقیقهای در طول روز با عنوان tea breaks برخوردار هستند.
حداقل دستمزد و درآمد در استرالیا چگونه تعیین میشود؟
طبق قوانین کار استرالیا، تمامی کارمندان شاغل در استرالیا از حداقل دستمزد برخوردار هستند و باید برای تمام مدت زمانی که صرف کار میکنند دستمزد دریافت کنند. از جمله:
✔ زمان صرف شده در جلسات
✔ آموزش (از جمله آنلاین یا در منزل)
✔ زمان صرف شده برای باز کردن یا بستن یک فروشگاه
✔ همچنین اگر کارفرما از کارمندی بخواهد که در زمان خاصی در محل کار حضور داشته باشد، باید برای آن مدت دستمزد پرداخت کند.
حداقل دستمزد بسیاری از صنایع و مشاغل توسط توافقنامه (award) یا قرارداد کار (registered agreement) تعیین میشود که آن صنعت یا شغل را پوشش میدهد و حداقل دستمزد، اضافه کاری و سایر مزایای کارمندان را تعیین میکند.
اما به کارمندانی که تحت پوشش یک قرارداد یا توافقنامه خاصی با کارفرما نیستند، باید حداقل دستمزد ملی پرداخت شود و نباید کمتر از آن دریافت کنند؛ این حداقل نرخ پرداختی بر اساس قانون کار منصفانه (Fair Work Act ) از اول جولای 2024، مبلغ 24.10 دلار استرالیا در ساعت یا 915.90 دلار استرالیا در هفته در نظر گرفته شده است. برای اطلاعات بیشتر مطلب حقوق کارگر ساده در استرالیا را مطالعه کنید.
💡 اگر میخواهید بدانید که با درآمد خود در استرالیا، میتوانید هزینههای زندگی در استرالیا را پرداخت کنید یا خیر، پیشنهاد میکنیم مطلب هزینه زندگی در استرالیا را مطالعه کنید.
زمان و روش پرداخت دستمزد در استرالیا
کارفرمایان معمولاً باید حقوق کارمندان را حداقل به صورت ماهانه بپردازند. روشهای پرداخت به صورت نقدی، چک یا مستقیماً از طریق انتقال الکترونیکی وجوه (EFT) به حساب بانکی میتواند انجام شود.
همچنین کارمندان باید حداکثر یک روز کاری پس از دریافت حقوق، فیش حقوقی خود را دریافت کنند. فیش حقوقی میتواند به صورت الکترونیکی یا چاپی ارائه شده و باید شامل جزئیات دستمزد کارمند باشد.
فرهنگ محیط کار در استرالیا
به طور کلی، فرهنگ محیط کاری در استرالیا، بر حفظ تعادل بین کار و زندگی، تاکید بر همکاری و کار تیمی، ارتباطات باز و انعطافپذیری در لباس پوشیدن تاکید دارد؛ کشور استرالیا به دلیل مهاجرپذیر بودن دارای تنوع فرهنگی است. به همین دلیل فرهنگ کاری استرالیا به تنوع اقلیت کارمندان اهمیت میدهد و اطمینان حاصل میکند که افراد با فرهنگهای مختلف بتوانند مهارتها و ایدههای خود را به اشتراک بگذارند. تعادل بین کار و زندگی در استرالیا دارای اهمیت بالایی است، بنابراین بسیاری از مشاغل، ساعات کاری انعطاف پذیری را ارائه میدهند تا کارمندان، بتوانند زمان کافی برای خانواده و تفریح داشته باشند.
جالب است بدانید استرالیاییها علاقهمند به کار تیمی هستند، تا ایدهها را به اشتراک بگذارند و برای رسیدن به اهداف مشترک به یکدیگر کمک کنند.
قوانین مرخصی در استرالیا
کارمندان بسته به شرایط خود از انواع مختلفی از مرخصی در استرالیا برخوردار هستند که به شرح زیر است:
1- مرخصی سالانه (Annual Leave): همه کارکنان، به استثنای کارمندان کژوال، مستحق دریافت 4 هفته مرخصی سالانه بر اساس ساعات کاری خود هستند.
2- مرخصی زایمان و والدین (Unpaid Maternity & Parental Leave): کارمندان واجد شرایط میتوانند تا 12 ماه از مرخصی زایمان (قابل تمدید) استفاده کنند.
3- مرخصی والدین با حقوق (Paid Parental Leave): والدین کودک میتوانند تا 18 هفته مرخصی با حقوق دریافت کنند.
3- مرخصی پیش از فرزندخواندگی (Pre-adoption Leave): کارمندان میتوانند تا 2 روز از مرخصی بدون حقوق برای انجام امور مربوط به فرزندخواندگی بهرهمند شوند.
4- مرخصی خدمات اجتماعی (Community Service Leave): کارمندان میتوانند تا 18 هفته از مرخصی والدین استفاده کنند که با حداقل دستمزد ملی پرداخت میشود.
5- مرخصی طولانی مدت (Long Service Leave): پس از کار مداوم در یک شرکت به مدت مشخص، کارمندان مشمول مرخصی طولانیمدت با حقوق میشوند. مدت زمان لازم برای دریافت این مرخصی بسته به ایالت یا قلمرو متفاوت است.
6- مرخصی به دلیل خشونت خانگی (Family and Domestic Violence Leave): حق دریافت 10 روز مرخصی بدون حقوق در سال را میدهد.
7-مرخصی بیماری و مراقبت از بیمار (Sick and Carer’s Leave): کارمندان تمام وقت مستحق 10 روز مرخصی استعلاجی و مراقبتی هستند، در حالی که کارمندان پاره وقت مستحق دریافت مبلغی به نسبت 1/26 ساعت کار عادی در سال هستند.
8- مرخصی سوگ یا فوت بستگان (Compassionate and Bereavement Leave): کارمندان تماموقت و پارهوقت مشمول 2 روز مرخصی با حقوق هستند.
تعطیلات رسمی در استرالیا
تعطیلات عمومی | تاریخ |
---|---|
روز سال نو (New Year’s Day) | 1 ژانویه |
روز استرالیا (Australia Day) | 26 ژانویه |
جمعه نیک (Good Friday) | متفاوت |
عید پاک (Easter Monday) | متفاوت |
روز آنزاک (Anzac Day) | 25 آوریل |
روز کریسمس (Christmas Day) | 25 دسامبر |
روز باکسینگ (Boxing Day) | 26 دسامبر |
تعطیلات رسمی در ایالتهای مختلف استرالیا عبارتند از:
- روز کانبرا (Canberra Day): دوشنبه، 11 مارس
- روز آشتی (Reconciliation Day): دوشنبه، 27 مه
- روز کارگر (Labour Day): دوشنبه، 7 اکتبر
- اول ماه مه (May Day): دوشنبه، 6 می
- روز پیک نیک (Picnic Day): دوشنبه 5 آگوست
- تعطیلات بانکی (Bank Holiday): دوشنبه، 5 آگوست (فقط برای بانک ها و موسسات مالی خاص)
- روز کارگر (Labour Day): دوشنبه، 7 اکتبر
- نمایش رویال کوئینزلند (Royal Queensland Show): چهارشنبه، 14 اوت (در منطقه بریزبن)
- روز کارگر (Labour Day): دوشنبه، 6 می
- جام آدلاید (Adelaide Cup): دوشنبه، 11 مارس
- روز کارگر (Labour Day): دوشنبه، 7 اکتبر
- هشت ساعت روز (Eight Hours Day): دوشنبه، 11 مارس
- سه شنبه عید پاک (Easter Tuesday): سه شنبه، 2 آوریل (فقط دولت)
- روز کارگر (Labour Day): دوشنبه، 11 مارس
- جام ملبورن (Melbourne Cup): سه شنبه، 5 نوامبر (در ملبورن)
- روز کارگر (Labour Day): دوشنبه، 4 مارس
- روز استرالیای غربی (Western Australia Day): دوشنبه، 3 ژوئن
- تولد ملکه (Queen’s Birthday): دوشنبه، 30 سپتامبر (متفاوت در برخی مناطق)
مالیات بر درآمد در استرالیا
اداره مالیات استرالیا (ATO) بر اداره و اجرای قوانین مالیاتی نظارت میکند که شامل نرخ مالیات بر درآمد فردی، مالیات بر کالاها و خدمات (GST) و مالیات بر عایدی سرمایه (CGT) میشود.
بهطور کلی، وقتی در استرالیا کار میکنید باید مالیات بپردازید. برای پرداخت مالیات بر درآمد، باید از اداره مالیات استرالیا، شماره پرونده مالیاتی (TFN) درخواست کنید و آن را به کارفرمای خود ارائه دهید. اگر TFN نداشته باشید، کارفرمای شما مالیات بیشتری از حقوقتان کسر خواهد کرد، بنابراین بهتر است برای دریافت آن اقدام کنید.
👈 برای اطلاعات بیشتر در مورد مالیات در این کشور، مطلب مالیات در استرالیا را مطالعه کنید.
بازنشستگی در استرالیا
استرالیا دارای یک سیستم پس انداز بازنشستگی اجباری است که با نام ضمانت بازنشستگی (SG) Superannuation Guarantee شناخته میشود. این صندوق از کارفرمایان میخواهد که درصدی از دستمزد کارکنان خود را به این صندوق بازنشستگی اختصاص دهند.
سیستم بازنشستگی به استرالیاییها این امکان را میدهد تا برای بازنشستگی پسانداز کنند و وابستگی خود را به مستمریهای دولتی کاهش دهند. همچنین افراد میتوانند کمکهای داوطلبانه را به حسابهای بازنشستگی خود در صندوقهای خودگردان بازنشستگی (SMSFs) اختصاص دهند.
بهترین شهرها برای کار در استرالیا
در ادامه بهترین شهرهای استرالیا را از نظر وجود فرصتهای شغلی بررسی میکنیم.
شهر | پر تقاضاترین مشاغل | تعداد آگهیهای شغلی |
---|---|---|
سیدنی (Sydney) | پرستاران ثبتنام شده مدیران تبلیغات و فروش برنامهنویسان نرمافزار و برنامههای کاربردی مراقبین کودک مدیران ساختوساز | 2881 2238 1883 1518 1467 |
ملبورن (Melbourne) | پرستاران ثبتنام شده مدیران تبلیغات و فروش برنامه نویسان نرمافزار و برنامههای کاربردی مراقبین سالمند یا معلولین مدیران خرده فروشی | 3024 1722 1475 1233 1215 |
بریزبن (Brisbane) | پرستاران ثبتنام شده پزشکان عمومی فلزکار و ماشین آلات مراقبین کودک مکانیک موتور | 1868 1474 1212 1132 1114 |
آدلاید (Adelaide) | پرستاران ثبتنام شده مراقبین سالمندان و معلولین برنامه نویسان نرمافزار و برنامههای کاربردی پزشکان عمومی مکانیک موتور | 688 315 309 302 293 |
همچنین برای اطلاعات بیشتر میتوانید مطلب بهترین شهرهای استرالیا برای کار را مطالعه کنید.
انواع ویزای کاری استرالیا برای مهاجرت
استرالیا، علاوه بر روشهای مهاجرتی متنوع، ویزاهای کاری مختلفی از جمله ویزاهای مهارتی را برای متقاضیان مهاجرت کاری و تامین نیروی کار مورد نیاز خود در نظر گرفته است.
👈 مهمترین ویزاهای کاری استرالیا برای متقاضیان ایرانی برای مهاجرت به شرح زیر است:
✔ ویزای مهارتی موقت 491 با اسپانسر ایالتی و فامیلی
✔ ویزای مهارتی دائم مستقل سابکلاس 189
✔ ویزای دائم مهارتی 190 با اسپانسر ایالتی
✔ ویزای موقت کمبود مهارت سابکلاس 482
✔ ویزای دائم طرح نامزدی کارفرما سابکلاس 186
👈 شرایط کلی برای دریافت ویزاهای کار استرالیا به شرح زیر است:
✔ داشتن سن 18 تا 45 (برای اکثر ویزاهای کاری)
✔ تسلط به زبان انگلیسی حداقل در سطح آیلتس 6 یا معادل آن
✔ داشتن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم، مهارت و سابقه کار مرتبط
✔ داشتن شغل در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا
✔ کسب حداقل 65 امتیاز در سیستم امتیازبندی استرالیا (برای ویزاهای مهارتی)
✔ داشتن گواهی ارزیابی مهارت مثبت از سازمان ارزیابی مربوطه
✔ داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی برای ویزاهای مهارتی 491 و 190
✔ داشتن اسپانسر شغلی از طرف کارفرمای استرالیایی برای ویزاهای 186 و 482
✔ رعایت شرایط سلامت و شخصیت
لیست مشاغل پر تقاضا در استرالیا
مشاغلی که با کمبود شدید نیروی ماهر در استرالیا (2023-2027) مواجه هستند به شرح زیر است:
- مدیران ساختوساز (Construction managers)
- متخصص مهندس عمران (Civil engineering professionals)
- مهندس مکانیک (Mechanical Engineers)
- مهندس برق (Electrical Engineers)
- معلم پیش دبستانی (Early childhood teachers)
- معلم دبیرستان (Secondary School Teachers)
- پرستار ثبتنام شده (Registered nurses)
- تحلیلگر تجارت و سیستمهای فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT business & systems analysts)
- برنامهنویس نرم افزار و برنامههای کاربردی (Software & applications programmers)
- برقکار (Electricians)
- سرآشپز (Chefs)
- نجار (Carpenters)
- لولهکش (Plumbers)
- مراقب کودک (Childcare workers)
- مراقب سالمند و معلولین (Aged & disabled care workers)
👈 برای بررسی کامل مشاغل موردنیاز این کشور میتوانید مطلب لیست مشاغل موردنیاز استرالیا را مطالعه کنید.
مشاغل پر درآمد در استرالیا
در حال حاضر، جراحان مغز و اعصاب در استرالیا به طور متوسط 604582 دلار در سال درآمد دارند و به پردرآمدترین متخصصان این کشور تبدیل شدهاند (این رقم از اظهارنامه مالیاتی بیش از 14 میلیون استرالیایی بدست آمده است). در ادامه لیست پر درآمدترین مشاغل را بررسی میکنیم:
مشاغل | میانگین درآمد سالانه (دلار استرالیا) |
---|---|
جراح مغز و اعصاب (Neurosurgeon) | 604582 دلار |
متخصص بیهوشی (Anaesthetist) | 426,894 دلار |
دلال مالی (Financial dealer) | 341,789 دلار |
متخصص داخلی (Internal medicine specialist) | 334267 دلار |
روانپزشک (Psychiatrist) | 270,412 دلار |
سایر پزشکان (Other medical practitioners) | 251,722 دلار |
قضات و یا سایر متخصصان حقوقی (Judicial or other legal professionals) | 193388 دلار |
مدیر عامل (CEO or Managing Director) | 177506 دلار |
مهندس معدن (Mining Engineer) | 196178 دلار |
مشاور یا مدیر سرمایه گذاری مالی ( Financial Investment Advisor or Manager) | 169608 دلار |
مدیر مهندسی (Engineering Manager) | 161514 دلار |
مدیریت فناوری اطلاعات (ICT Manager) | 138,614 دلار |
معمار/مدیر شرکت و نرم افزار (Enterprise and software architect/manager) | 138,933 تا 142,355 دلار |
👈 مطلب پیشنهادی: پردرآمدترین مشاغل در استرالیا
روش کاریابی در استرالیا
پیدا کردن شغل در استرالیا برای مهاجران، با زبان و فرهنگ متفاوت و نداشتن سابقه کار لوکال ممکن است کمی سخت به نظر برسد. بنابراین اگر به دنبال کار در استرالیا هستید پیشنهاد میشود مراحل زیر را طی کنید. همچنین میتوانید مطلب کاریابی در استرالیا را بخوانید.
1- بررسی بازار کار استرالیا
درباره مشاغلی که درحالحاضر در استرالیا مورد تقاضا هستند تحقیق کنید. با بررسی وبسایتهایی مانند Seek و Indeed میتوانید اطلاعات خوبی در باره تعداد شغل موردنظر در شهرهای مختلف استرالیا، رنج حقوق و … به دست بیاورید. البته باید مراقب آگهیهای شغلی فیک که توسط شرکتهای بازاریابی در این سایتها منتشر میشوند باشید و آنها را در نظر نگیرید.
2. مهارتهای زبان انگلیسی خود را بهبود بخشید.
تسلط به زبان انگلیسی برای اکثر مشاغل در استرالیا و دانستن اصطلاحات تخصصی مرتبط با شغلتان ضروری است. میتوانید با شرکت در برنامههای آموزش زبان انگلیسی مانند دورههای AMEP و دورههای ELICOS برای مهاجران مهارت زبان خود را بهبود ببخشید.
3. شرایط ویزای خود را بررسی کنید.
ویزاهای مختلف دارای حقوق کاری متفاوتی هستند. مواردی از جمله تعداد ساعاتی که مجاز به کار هستید و نوع کاری که میتوانید انجام دهید را باید بررسی کنید. برای مثال دارنگان ویزای توریستی اجازه کار کردن در این کشور را ندارند و دانشجویان با ویزای دانشجویی فقط میتوانند 48 ساعت در دو هفته کار کنند.
4. رزومه و Cover Letter حرفهای بسازید.
کارفرمایان استرالیایی انتظار دارند رزومه و Cover Letter، مختصر و متناسب با شغل موردنظر باشد. مهارتها، تجربهها و دستاوردهای تخصصی مرتبط خود را به صورت خلاصه برجسته کنید. بهتر است از قرار دادن اطلاعات شخصی مانند سن، وضعیت تاهل یا عکس خودداری کنید.
💡 برای نوشتن رزومه حرفهای پیشنهاد میکنیم مطلب رزومه استرالیایی را مطالعه کنید.
5. شبکهسازی کنید.
در رویدادها، سمینارها و کارگاههای مرتبط با صنعتتان شرکت کنید تا با متخصصان رشته خود آشنا شوید. همچنین برای ارتباط بهتر با کارفرمایان حوزه کاری خود، میتوانید در پلتفرمهای آنلاین مانند LinkedIn فعالیت کنید.
6. از آژانسهای استخدامی کمک بگیرید.
آژانسهای استخدامی میتوانند به تطبیق مهارتهای شما با فرصتهای شغلی موجود کمک کنند و راهنماییهایی را برای بهبود رزومه و تکنیکهای مصاحبه ارائه دهند.
7. کسب تجربه محلی در استرالیا
گذراندن دورههای کارآموزی برای به دست آوردن تجربه کاری استرالیا و ایجاد شبکهسازی میتواند به شما کمک کند تا نه تنها رزومه خود را بهبود ببخشد، بلکه درک بهتری از فرهنگ محل کار استرالیا داشته باشید.
8. پشتکار داشته باشید.
یافتن شغل میتواند چالش برانگیز و زمانبر باشد، به خصوص به عنوان یک مهاجر جدید. به ارسال رزومه، بهبود مهارتهای خود و شبکه سازی ادامه دهید و ناامید نشوید.
9. در صورت نیاز خدمات پشتیبانی دریافت کنید.
استرالیا خدمات پشتیبانی مختلفی را برای مهاجران جدید ارائه میدهد، از جمله کمک در جستجوی کار، کارگاههای آموزشی رزومه نویسی و مشاوره شغلی. سازمانهایی مانند AMES Australia و Settlement Services International منابع و پشتیبانیهای لازم را برای کمک به مهاجران برای ادغام با نیروی کار فراهم میکنند.

جستجوی شغل در وبسایت https://www.seek.com.au
سخن پایانی
در این مطلب به بررسی شرایط کار در استرالیا برای مهاجران پرداختهایم و ویزاهای کاری که مناسب مهاجرت ایرانیان به این کشور هستند را بررسی کردهایم. علاوهبر این شرایط قوانین کار، ساعات کاری، تعطیلات رسمی، مرخصی، فرهنگ محیط کاری و … را در این کشور را مرور کرده و دیدیم که این کشور علاوه بر درآمد بالا و فرصتهای شغلی فراوان برای متخصصین، محیط کاری عالی ارائه میدهد.
آیا سوالی دارید؟