موسسه حقوقی بین المللی دادگران حق و عدالت

مهاجرت کاری؛ روش رایج برای رفتن به خارج!

مدرسان بین‌المللی می‌گویند یکی از راه‌های رضایت‌مندی بیشتر از زندگی، این است که به‌جای اینکه بیشتر پولمان را صرف خرید لباس، خوراکی و چیزهای مصرفی کنیم، تجربه بخریم! (تجربیاتی همچون سفر، مهاجرت کاری و…). برای تجربه خریدن، باید از نقطه امن خودمان بیرون بیاییم. وگرنه چطور می‌توانیم تجربه‌های تازه به دست آوریم و دنیاهای جدید را کشف کنیم؟ اگر در حال حاضر نمی‌خواهید تا آخر این مطلب را بخوانید، فرم ارزیابی مهاجرت را پُر کنید تا مشاوران باتجربه ما با شما تماس بگیرند.

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.

اگر در نقطه آسایش خود هستید، به فکر تجربیات تازه نیستید و از زندگی معمولی نهایت لذت را می‌برید، نوشته‌ای که در ادامه در مورد مهاجرت کاری می‌خوانید، نمی‌تواند چندان مناسب شما باشد؛ اما اگر به فکر به دست آوردن تجربیات تازه در مقاصدی هستید که در آن آسایش بیشتر، پول بیشتر و زندگی راحت‌تر وجود دارد، خوشحال می‌شویم تا انتها همراهمان باشید. می‌خواهیم اطلاعات ارزشمند و مفیدی در اختیارتان قرار دهیم؛ به‌دوراز زیاده‌گویی و به‌صورت امیدوارانه و شدنی!

مهاجرت کاری؛ راهی برای اینکه دنیادیده شوید!

همه ما می‌دانیم که ایران یکی از کشورهایی است که بیشترین نرخ مهاجرت به خارج را میان کشورهای جهان دارد. این مهاجرت به دلایل بسیار متنوعی اتفاق می‌افتد.

  • برخی افراد می‌خواهند زندگی در کشوری به‌جز سرزمین مادری را تجربه کنند؛
  • برخی افراد، به دنبال شرایط متفاوتی برای فعالیت در شغل خود هستند؛
  • برخی دیگر می‌خواهند بلندپروازی‌ها و رؤیاهایشان را در جایی دیگر جستجو کنند؛
  • و در نهایت می‌توانیم بگوییم همه ما می‌خواهیم در جایی بهتر زندگی و کار کنیم.

اما برای زندگی در کشوری دیگر، باید چیزی داشته باشیم که آن کشور می‌خواهد! این “چیز” می‌تواند پول باشد یا تخصص و حرفه. به‌هرحال کشور مقصد، منافعش ایجاب می‌کند که شما برایش سودمند و مفید باشید. وگرنه ترجیح می‌دهد شما در کشور خودتان بمانید.

درمیان انواع ویزاها، ویزای کار درست است که پر تقاضاست، اما چون کشورها نیاز بالایی به نیروی انسانی دارند، شانس شما برای مهاجرت از طریق کار هم بسیار زیاد است.

مزایای مهاجرت کاری

اما کدام کشورها برای مهاجرت کاری مناسب‌اند؟

در نوشته زیر، کشورهایی به شما معرفی شده است که می‌توانید با تقاضای کار، به آن‌ها مهاجرت کنید. تک‌تک کشورها را به‌صورت خلاصه به شما معرفی می‌کنیم. برای اینکه اطلاعات دقیق‌تری راجع به هرکدام به دست آورید، روی لینک مربوط به کشور دلخواه در پایان هر پاراگراف کلیک کنید! ضمناً، می توانید مطلب بهترین کشور برای مهاجرت کاری را هم مطالعه بفرمایید!

مهاجرت کاری به کانادا، در نهمین اقتصاد جهان کار کنید!

کانادا، مقصد مهاجرت کاری

چه کسی دلش نمی‌خواهد در کشوری با شرایط زیر کار و زندگی کند؟

  • نهمین اقتصاد برتر جهان از لحاظ تولید ناخالص داخلی (ایران بیست و ششم است) | منبع: Economic
  • 21 امین کشور برتر جهان از لحاظ قدرت خرید (ایران در رتبه 100 جای دارد) | منبع: Economic
  • یازدهمین کشور پاک و تمیز از فساد اقتصادی (ایران در رتبه تأسف برانگیز 149 قرار دارد) | منبع: سازمان شفافیت بین‌الملل
  • دوازدهمین کشور برتر جهان از لحاظ شاخص توسعه انسانی (ایران در رتبه 47 جای دارد) | منبع: HDR
  • دهمین نظام آموزشی قدرتمند و کارآمد دنیا (ایران در جایگاه 51 قرار گرفته است) | منبع: OECD

و آمارهای شگفت‌انگیز دیگر که کانادا را به یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت کاری تبدیل کرده است. در کنار این‌ها، تقاضای بالا و نیاز شدید دولت کانادا به نیروی کار را هم بگنجانید تا متوجه شوید چرا مهاجرت کاری به کانادا می‌تواند ایدئال و جذاب باشد. همین حالا که این نوشته را می‌خوانید، کشور کانادا قصد دارد تا سال 2025 میلادی، بیش از یک میلیون نفر که اغلب آن‌ها هم نیروی کار و متخصص در مهارت‌های مختلف هستند را جذب کند. خیالتان راحت، برای شما هم جا هست، این کاناداست که به شما نیازمند است، نه شما به کانادا! حالا اگر نیاز به اطلاعات دقیق تر و کامل تر دارید، روی لینک مهاجرت کاری به کانادا کلیک کنید!

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.

مهاجرت کاری به استرالیا، دستمزد نجومی می‌خواهید؟ مقصدتان اینجاست!

مدیریت دولتی در استرالیا منحصربه‌فرد و کم‌نظیر است؛ قوانین سفت‌وسخت، اجازه فساد اقتصادی را به افراد و نهادها نمی‌دهد. وجود شغل‌های فراوان و نیاز مبرم این کشور به نیروی کار و نیروهای ماهر و نیمه ماهر، موقعیت مناسبی برای مهاجرت فراهم کرده است.

سطح کیفیت زندگی در استرالیا به حدی بالاست که این کشور را در رده ششم جهان از لحاظ شاخص توسعه انسانی قرار داده است. از لحاظ شاد بودن و رضایت مردم از سطح زندگی، استرالیا در رتبه نهم جهان ایستاده است. نظام آموزشی این کشور جایگاه پانزدهم جهان را به خود اختصاص داده است.

نگران امنیت خود و خانواده‌تان هستید؟ جالب است بدانید استرالیا سومین کشور امن جهان است! اگر در استرالیا بیکار شدید، دولت فوراً برایتان بیمه بیکاری و حقوق در نظر می‌گیرد. هزینه‌های درمان هم ناچیز است، پس نگران مریض شدن هم نباشید!

کشور استرالیا ویزاهای مختلفی برای علاقه‌مندان به کار در این کشور صادر می‌کند. این کشور یکی از بالاترین نرخ‌های دستمزد به کارگران در جهان را دارد؛ بنابراین اگر نیم‌نگاهی به درآمد خیلی بالا دارید، استرالیا را انتخاب کرده و با مهارتتان در آنجا پول پارو کنید.

اطلاعات کامل‌تر و دقیق‌تر می‌خواهید؟ فقط کافی است روی لینک ویزای کار استرالیا کلیک کنید.

مهاجرت کاری به آلمان، کمبود 400 هزار نیروی کار، عجله کنید!

آلمان، مقصد مهاجرت کاری

آمارها جذاب هستند، آمار و ارقام، گویای وضعیت یک کشور و اقتصاد یک کشور هستند، بنابراین اینجا هم می‌توانیم با استفاده از چند آمار، تشویقتان کنیم که به مهاجرت کاری به آلمان فکر کنید!

آلمان بزرگ‌ترین اقتصاد در کل اروپا و چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است. جالب است بدانید روش مهاجرت از طریق کار به آلمان، موفق‌ترین روش برای کسانی است که قصد مهاجرت به این کشور را داشته‌اند. بیش از 50 درصد از افرادی که مهاجر آلمان هستند، ویزای کار دریافت کرده‌اند.

یک آمار امیدوارکننده دیگر هم برایتان داریم، اگر فکر می‌کنید جا برای شما در آلمان نیست، توجه شما را به تقاضای دولت آلمان برای جذب مهاجر جلب می‌کنیم: “این کشور سالانه نیاز به بیش از 400 هزار نیروی کار دارد” در حقیقت اقتصاد رو به رشد و بزرگ این کشور، به شدت دچار کمبود نیروی انسانی است.

مهاجرت به آلمان کلی فایده دیگر هم برایتان دارد: مثلاً سرانه درآمدی بیش از 50 میلیون تومان در ماه است (1500 یورو)، اگرچه سطح هزینه‌ها هم نسبت به آن بالاتر است و بین 20 تا 25 میلیون تومان است.


جالب است بدانید هم‌اکنون با حدود 500 میلیون تومان می‌توانید از طریق ویزای کار به آلمان مهاجرت کرده و مشغول کار شوید.

البته توصیه می‌کنیم انجام فرایند مهاجرتتان را به دست مشاورین باتجربه و حرفه‌ای بسپارید که سال‌هاست در این زمینه مشغول کارند. برای مهاجرت به هرکدام از کشورهایی که در این صفحه می‌بینید، می‌توانید با پر کردن فرم زیر، منتظر تماس مشاورین حرفه‌ای پارسی کانادا باشید تا به دقت راهنمایی‌تان کنند. در صفحه مهاجرت کاری به آلمان، کامل، دقیق و با جزئیات فراوان، مهاجرت کاری به آلمان را برایتان توضیح داده‌ایم. سری بزنید…!

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.

مهاجرت کاری به امارات، چسبیده به ایران ولی تفاوت از زمین تا آسمان!

فرض کنید با ویزای کار به امارات رفته و در این کشور مشغول کار باشید، به شما تبریک می‌گوییم: اکنون در جایی هستید که درآمد سرانه و قدرت خریدتان جزء 30 کشور اول جهان است. برای همین هم هست که همین حالا بیش از 70 هزار ایرانی در امارات مشغول کار و زندگی‌اند.

اگر سفری به دبی یا ابوظبی کرده باشید، می‌دانید که امارات یکی از پیشرفته‌ترین، قانون‌مدارترین و زیباترین کشورها برای کار و زندگی است. هزینه کردن درآمدهای سرشار نفتی در زیرساخت‌ها و به کارگیری بهترین مهندسان جهان در این کشور، باعث شده سطح رفاه شهروندان به بالاترین حد برسد. (جزء 30 کشور جهان!)

شما که کار در اروپا یا آمریکا را برای مهاجرت گوشه ذهنتان دارید، بد نیست به کار در امارات هم فکر کنید. اگر هنوز قانع نشده‌اید، بسیار خب! ما برایتان در صفحه‌ای جداگانه، مهاجرت کاری به امارات را تشریح کرده‌ایم. روی لینک زیر، کلیک کنید!

مهاجرت کاری به قطر، سوار قطار توسعه و آسایش شوید!

قطر، مقصد مهاجرت کاری

تنها 12 درصد از جمعیت قطر، قطری‌اند و 88 درصد بقیه، مهاجر هستند. بله درست شنیدید؛ از جمعیت تقریباً 3 میلیون نفری قطر، فقط به اندازه 4 تا ورزشگاه آزادی، قطری‌اند و مابقی را مهاجرین خارجی و کسانی که ویزای کاری قطر دارند تشکیل می‌دهند.

همین فکت ساده نشان می‌دهد این کشور تا چه اندازه متکی به افرادی است که از کشورهای دیگر به آن مهاجرت کرده‌اند.. به ویژه اینکه قطر طی چند سال گذشته چندین رویداد بسیار مهم بین‌المللی برگزار کرده و چندین رویداد مهم دیگر را در آستانه برگزاری دارد (از جمله جام جهانی فوتبال).

برای نو کردن تمام زیرساخت‌های شهری از حمل‌ونقل و مترو گرفته تا امکان ورزشی و خیابان‌ها و پاساژها، نیاز به نیروی کار فراوان هست. شاید فکر کنید قطر فقط نیاز به نیروی کارگر دارد. باید بدانید این کشور اتفاقاً بیش از کارگر، به نیروهای حرفه‌ای و ماهر نیاز دارد.

چرا مهاجرت به قطر را پیشنهاد می‌کنیم؟ این دلایل به نظر کافی می‌رسند:

  • قطر نزدیک به ایران است و رفت‌وآمدتان راحت است
  • درآمد سرانه افراد در این کشور بیش از 90 هزار دلار در سال است.
  • نرخ بیکاری در قطر فقط یک دهم درصد است، بله یک دهم درصد! یعنی از هر هزار نفر فقط یک بیکار!

و اگر بخواهیم این لیست را ادامه دهیم، کلی دلیل دیگر پیدا می‌کنیم. لابد خودتان هم واقف هستید که کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس تا چه اندازه طی سال‌های اخیر رشد و پیشرفت کرده و برای زندگی جای مناسبی هستند. با کلیک روی لینک مهاجرت کاری به قطر به منبع بزرگ‌تر و دقیق‌تری از اطلاعات دراین‌باره راه پیدا خواهید کرد.

حتما بخوانید:
کار در قطر

مهاجرت کاری به عمان، یکی از ارزشمندترین پول‌های جهان در جیب شما!

عمان مقصد مهاجرت کاری

به عمان می‌گویند کشور میانجی؛ چون معمولاً برای صلح و دوستی بین ملت‌ها و دولت‌های دیگر، همیشه پیش‌قدم می‌شود. مردم عمان هم تقریباً همین فرهنگ آشتی و صلح را دارند و فقط به فکر پیشرفت و رفاه و رشدند.

عمان طی سال‌های گذشته به دلیل ثروت فراوان و هزینه کردن این ثروت‌ها در راه درست، به یک کشور جذاب برای مهاجرت بدل شده است.
جالب ست بدانید اکنون ریال عمان، سومین ارز ارزشمند جهان بعد از دینار کویت و دینار بحرین است. حتی از دلار و یورو و یوان چین هم ارزشمندتر! (هر دو و نیم دلار می‌شود یک ریال عمان!)

حالا چرا می‌توانیم به مهاجرت به عمان خیلی جدی فکر کنیم؟ گفتن از خوبی‌های عمان، اظهرمن‌الشمس است؛ اما می‌خواهیم به برخی از این خوبی‌ها اشاره کنیم:

  • عمان بر خلاف سایر کشورهای عربی، اخذ ویزا را برای ایرانیان آسان کرده است
  • کشور عمان به ایران بسیار نزدیک است و رفت‌وآمدتان ساده و سریع انجام می‌شود (جالب است بدانید فاصله مسقط تا بندرعباس به اندازه فاصله اصفهان تا تهران است)
  • با ویزای کار در عمان می‌توانید همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز با خود همراه کنید (البته اگر داشته باشید!)
  • درامدتان در عمان بسیار بالاست، البته هزینه‌ها هم نسبت به ایران بالاست، منتها اختلاف بین درآمد و هزینه آن‌قدر زیاد است که به‌راحتی می‌توانید با چند سال کار در عمان، پس‌انداز خیلی مناسبی برای آینده خود و فرزندانتان داشته باشید.

بسیار خب! شاید پیش خودتان بپرسید حالا چه کار کنم؟ الآن که این همه مزیت کار در عمان را گفتیم، وقت آن است که به لینک مهاجرت کاری به عمان وارد شوید، ما همه چیز را در آن توضیح داده‌ایم. از روش‌های گرفتن ویزای عمان تا پیشنهادات شغلی و حقوق و میزان درآمد. حتماً سر بزنید!

حتما بخوانید:
کار در عمان

راحت‌ترین کشور برای مهاجرت کاری کجاست؟

مطمئنیم شما هم دوست دارید خیلی رک‌وپوست‌کنده، جواب این سؤال را همین‌جا بگیرید و بدانید که آسان‌ترین کشور برای کار و مهاجرت کجاست؟ راستش پاسخ به این سؤال، به خیلی چیزها بستگی دارد. شاید مهاجرت به کانادا برای یک فرد سخت‌ترین مقصد باشد و برای فردی دیگر، راحت‌ترین مقصد.

در یک نگاه کلی اما می‌توانیم بگوییم: راحت‌ترین کشورها برای کار آن‌هایی هستند که کمبود نیروی کار دارند، جمعیتشان رو به پیری می‌رود و نیاز به نیروهای متخصص و ماهر دارند. پس راحت‌ترین کشورها برای مهاجرت کاری این کشورها هستند:

  • آلمان
  • استرالیا
  • امارات
  • کانادا

از دیگر نکاتی که باید برای مهاجرت کاری مدنظرتان باشد، تخصص شماست. مثلاً در حال حاضر مهاجرت پزشکان و پرستاران به حوزه خلیج‌فارس داغ است و مهاجرت متخصصان فنی و مهندسی، به کانادا روی بورس است.

مقاصد محبوب مهاجرت کاری

با مهاجرت از طریق کار چقدر پول درمی‌آوریم؟

پاسخ به این سوال به 3 فاکتور زیر بستگی دارد:

  1. به اینکه کدام کشور کار می‌کنیم؟ (دستمزد میانگین آن کشور چقدر است؟ دستمزد در آلمان با کانادا و امارات و سایر کشورها متفاوت است!)
  2. اینکه چه تخصصی داریم؟ (متخصص باشید پول خیلی بیشتری درمی‌آورید)
  3. اینکه اصلاً در چه شغلی کار می‌کنیم؟ (طبیعتاً وقتی نیاز یک شغل بیشتر باشد و متقاضی‌اش کمتر، پول بیشتری بابتش دریافت خواهید کرد)

حالا که تا اینجا آمدید، چند تا آمار دست اول هم از میانگین دستمزد در کشورهای مختلف بگیرید

  • میانگین دستمزد در آلمان: ماهی 4 هزار یورو (حدوداً ماهی 140 میلیون تومان)
  • میانگین دستمزد در امارات: ماهی 19 هزار درهم (حدوداً ماهی 20 میلیون تومان)
  • میانگین دستمزد در استرالیا: ماهی 1800 دلار (حدوداً ماهی 55 میلیون تومان)
  • میانگین دستمزد در عمان: ماهی 1500 ریال عمان (حدوداً ماهی 16 میلیون تومان)
  • میانگین دستمزد در کانادا: ماهی 4 هزار دلار (حدوداً 128 میلیون تومان)
  • میانگین دستمزد در قطر: ماهی 17 هزار ریال قطر (حدوداً 18 میلیون تومان)

احتمالاً تعجب کردید! تازه موقعی تعجبتان بیشتر می‌شود که بدانید بسیاری از ایرانیان، با تخصص و حرفه خود، دستمزدهای بیشتری دریافت می‌کنند. البته یادمان باشد، همان‌طور که درآمد در این کشورها بالاتر از ایران است، میانگین هزینه‌های زندگی هم بیشتر است. بااین‌حال، اختلاف بین هزینه و درآمد آن‌قدری هست که بتوان به خوبی از پس هزینه‌های زندگی برآمد و به‌جز آن، پس‌انداز مناسبی هم داشت.

با مدرک دیپلم هم می‌توانیم ویزای کار بگیریم؟

بله؛ هرچند سخت است! گرفتن ویزای کار با مدرک دانشگاهی، شانس بالاتری نصیبتان می‌کند. اما امکان مهاجرت با مدرک دیپلم امکان‌پذیر است. اگر می‌خواهید با دیپلم مهاجرت کاری کنید، آلمان و کانادا گزینه‌های خوبی برایتان خواهد بود. مثلاً دوره‌هایی تحت عنوان کارآموزی اوسبیلدونگ آلمان هست که ویژه افراد با دیپلم و فوق‌دیپلم است.

بدون زبان، می‌توانیم مهاجرت کاری کنیم؟

تصور کنید مدیر یک شرکت خارجی هستید. تعداد زیادی رزومه دریافت کرده‌اید. آیا کسی که مدرک زبان ندارد، زبان مادری او با زبان رایج کشور شما متفاوت است، اصلاً نمی‌دانید می‌تواند با شرکت و کارکنان به‌خوبی ارتباط برقرار کند یا نه و در آن سَرِ دنیا زندگی می‌کند را قبول می‌کنید؛ یا به ‌سراغ رزومه‌هایی می‌روید که مدرک زبان و مهارت‌های ارتباطی بالا دارند؟

بدونِ تعارف، شانسِ مهاجرت شغلی بدون مدرک زبان خیلی پایین است؛ اما همچنان ممکن است کشورها و روش‌هایی برای این کار دردسترس ایرانیان باشند.

البته یک خبر خوب این است که از وقتی تصمیم به مهاجرت می‌گیرید تا موقعی که کارهایتان روبه‌راه می‌شود، زمان دارید تا زبان خود را به سطح بسیار مطلوبی برسانید.

در کل، نگران سطح زبانتان نباشید. وکلای حرفه‌ای مهاجرتی، مواردی مشابه شما بسیار دیده‌اند و بهترین روش‌ها برای بهبود سطح زبان را به شما می‌گویند.

سخن پایانی؛ سؤالات بیشتری که در ذهنتان می‌چرخد!

می‌دانیم که تنها با یک مقاله، هرچه هم کامل باشد، نمی‌توانیم به تمام سؤالات شما راجع به مهاجرت کاری پاسخ دهیم. تلاش کردیم راجع به مهم‌ترین مقاصد ایرانیان برای مهاجرت کمی صحبت کنیم و سرنخ‌هایی به شما دراین‌باره بدهیم. همان‌طور که دیدید، در پایان هر پاراگراف، لینکی مرتبط هم برایتان قرار دادیم که با مراجعه به آن‌ها، اطلاعات کامل‌تر و دست اولی به دست می‌آورید.

اما اگر باز هم نیاز به مشاوره دارید، ما در پارسی کانادا با بیش از 10 سال سابقه و ده‌ها پرونده موفق مهاجرتی، در کنارتان هستیم تا رسیدن به مقصد ایدئال. برای آشنایی بیشتر با شرایط ویزای کار در کشور مقصدتان، بهتر است پس از انتخاب کشورِ مدنظرتان، با یک وکیل مهاجرتی یا مشاورین حرفه‌ای یک موسسه مهاجرتی، مشورت کنید. فرم ساده زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم و ببینیم سؤالات و دغدغه‌هایتان برای مهاجرت کاری چیست و چگونه می‌توانیم کمکتان کنیم.

از مشاوره تا اقامت

کنارتان هستیم. کافیست فرم مشاوره را پر کنید.

سوالات متداول

شرایط مهاجرت کاری با توجه به کشور مقصد و روش مهاجرتی متفاوت است. بعضی کشورها و روش‌ها ممکن است از شما مدرک تحصیلی یا نمره زبان بالا بخواهند و بعضی نه؛ یا بعضی سابقه کار 3 ساله بخواهند و برای بعضی بتوانید با 1 سال سابقه کار هم اقدام کنید. معمولاً شرایط پایه و عمومی اخذ ویزای کاری این موارد است:

  • داشتن سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی
  • مدرک تحصیلی
  • داشتن پیشنهاد شغلی (جاب‌آفر)
  • کاور لتر (Cover Letter) (اختیاری)
  • سن مناسب

در روند گرفتن ویزای کاری، مدارک موردنیاز هم به شما اعلام می‌شود. این مدارک معمولاً توسط کارفرما، سفارت و اداره مهاجرت این کشور بررسی‌شده و صحت آن‌ها سنجیده می‌شود. مدارک کاری شما معمولاً باید ترجمه و معادل‌سازی شوند. در زیر مهم‌ترین مدارک عمومی برای اخذ اقامت شغلی را آورده‌ایم:

  • مدارک سابقه کاری
  • سابقه بیمه
  • مدارک تحصیلی ترجمه و معادل‌سازی شده
  • صورت‌حساب بانکی و رسید پرداخت هزینه‌ها

کجا می‌خواهید بروید؟ حرفه و تخصصتان چیست؟ چه نوع ویزایی می‌خواهید بگیرید؟ متأهل هستید یا مجرد؟ بدون پاسخگویی به چند سؤال، تعیین هزینه مهاجرت از طریق کار، شدنی نیست! در بعضی روش‌های مهاجرت کاری، باید تمکن مالی از خود نشان دهید؛ یعنی به دولت آن کشور نشان دهید که سرمایه کافی برای خرج‌ومخارج ماه‌های اولیه اقامت را دارید. هزینه انگشت‌نگاری، بررسی پرونده، صدور ویزا، ورک پرمیت و صدور کارت اقامت هم باید به هزینه‌هایتان اضافه کنید.

guest
391 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها